Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρώτο "άκυρο" από την Αδριατική Λίγκα σε Ολυμπιακό
| 2019-02-16 21:38:00

Βόμβα από την Αδριατική Λίγκα για Ολυμπιακό - Δεν το περίμεναν στο Λιμάνι - Τι συνέβη

Sportdog Team
Βόμβα από την Αδριατική Λίγκα για Ολυμπιακό - Δεν το περίμεναν στο Λιμάνι - Τι συνέβη

Τα πρώτα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Ολυμπιακός: Μετά την αποχώρησή του από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έβαλε στο τραπέζι την περίπτωση της Αδριατικής Λίγκας για να συμμετάσχει με το νέο έτος, όμως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι αυτή την περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του εν λόγω πρωταθλήματος, Κρέζιμιρ Νόβοσελ έκανε δηλώσεις στην κροατική ιστοσελίδα «Index» και τόνισε ότι δεν προβλέπει το καταστατικό ομάδες που δεν ανήκουν στην πρώην Γιουγκοσλαβία, τονίζοντας ότι για επέκταση της λίγκας θα πρέπει να συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο.

«Νομίζω πως το όλο θέμα προέκυψε από τη δυσαρέσκειά τους για τα γεγονότα στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Επίσης το καταστατικό της λίγκας ορίζει τη συμμετοχή ομάδων μόνο από έξι χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Ναι, στο παρελθόν έχει συμμετάσχει κι η Μακάμπι Τελ Αβίβ κι ομάδες από άλλες χώρες, αλλά το καταστατικό έχει αλλάξει. Θα έπρεπε να συγκαλέσουμε διοικητικό συμβούλιο για να την επέκταση της λίγκας. Αλλά, ακόμη κι έτσι, δεν υπάρχουν πιθανότητες να συμμετάσχει τη νέα χρονιά», δήλωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags