Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάκης Αγγελόπουλος: Ατάκα με νόημα μετά το Διηπειρωτικό
| 2019-02-19 19:43:00

Ατάκα με νόημα από Αγγελόπουλο: «Έχουμε φέρει δύο διεθνείς τίτλους την τελευταία πενταετία»

Sportdog Team
Ατάκα με νόημα από Αγγελόπουλο: «Έχουμε φέρει δύο διεθνείς τίτλους την τελευταία πενταετία»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

ΑΕΚ - Μάκης Αγγελόπουλος: Η Ένωση κατέκτησε ακόμα έναν διεθνή τίτλο, αφού μετά το περσινό Basketball Champions League, πριν λίγες ημέρες ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το Διηπειρωτικό.

Όπως είναι λογικό το αφεντικό της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας αυτά τα χρόνια, τονίζοντας ότι έχει φέρει τους δύο τελευταίους διεθνείς τίτλους στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία.

"Βοήθησε και η τύχη για να έχουμε τρεις νικηφόρες παρουσίες σε τελικόυς. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την ΑΕΚ, το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι μεγάλη τιμή που έχουμε φέρει τους τελευταίους δύο διεθνείς τίτλους την τελευταία πενταετία", είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

"Τα μπάτζετ των ομάδων στις εγχώριες διοργανώσεις καθορίζονται  κατά βάση από την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα μπάτζετ καθορίζονται από τη συμμετοχή στην EuroLeague και στο Basketball Champions League και για αυτό υπάρχει αυτή η δυσαρμονία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω πως θα λυθεί αυτή η κατάσταση που ζούμε, η ανώμαλη. Θα εξομαλυνθούν τα πράγμα και νομίζω πως θα έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Όσον αφορά για την πολιτική του στα διοικητικά της ΑΕΚ, είπε: "Φορές χρειάστηκε να αλλάξουμε τακτική. Η στρατηγική ήταν ίδια και απαράλλακτη. Χτίζουμε βήμα - βήμα και λιθαράκι - λιθαράκι. Η τακτική είναι ίδια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags