Facebook Pixel Μάλκολμ Ντιλέινι - Παναθηναϊκός: Επιστρέφει Ευρώπη - Θα κάνουν κίνηση οι αιώνιοι;
| 2019-02-20 17:48:00

Χαμός με Ντιλέινι - Aυτοί τον "χτυπούν" - Tα πάνω-κάτω στην Ευρωλίγκα - Θα... τρελαθούν οι "αιώνιοι"

του Pick n' Scroll
Χαμός με Ντιλέινι - Aυτοί τον "χτυπούν" - Tα πάνω-κάτω στην Ευρωλίγκα - Θα... τρελαθούν οι "αιώνιοι"

Φούντωσαν οι φήμες για τον παικταρά. Έρχεται Ελλάδα;

Μάλκολμ Ντιλέινι - Παναθηναϊκός: Συναγερμός σήμανε μόλις έγινε γνωστό ότι ο σπουδαίος γκαρντ, Μάλκολμ Ντιλέινι, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κίνας, στην οποία αγωνιζόταν.

Οι ερωτήσεις στο διαδίκτυο ήταν πολλές προς τον 31χρονο Αμερικάνο, όσον αφορά στο μέλλον του. Σε άλλες εποχές, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προφανώς θα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Πλέον, όμως, δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, για λόγους, που είναι ευνόητοι.

Συν τοις άλλοις, ο Ντιλέινι έχει θέσει προτεραιότητα την επιστροφή του στο ΝΒΑ. Εκεί, όπου έπαιξε για δύο χρόνια με τους Ατλάντα Χοκς. Οπως, όμως, είπε στο twitter, η επιστροφή στην Ευρωλίγκα δεν είναι κάτι, που μπορεί να αποκλειστεί. Αν μάλιστα δεν βρει αυτό, που θέλει στο ΝΒΑ.



Που θα μπορούσε να παίξει στην Ευρωλίγκα; Η Εφές είναι μία περίπτωση, έστω και αν έχει και Λάρκιν και Μίσιτς. Ως γνωστόν η αυριανή αντίπαλος του Ολυμπιακού ήθελε τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο τελευταίος έφυγε από το ΝΒΑ, αλλά όπως είπε μέχρι το καλοκαίρι δεν θα παίξει σε σύλλογο. Από την στιγμή, λοιπόν, που ήθελε έναν τέτοιον παίκτη η Εφές, γιατί να μην πάρει τον Ντιλέινι;

Η Χίμκι είναι επίσης μία περίπτωση, που «κολλάει». Είναι ρηχή στα γκαρντ και παίρνοντας τον Ντιλέινι κάνει την διαφορά, τουλάχιστον στην δική της λίγκα. Γιατί στην Ευρωλίγκα φαίνεται να έχει χαθεί το τρένο της πρόκρισης.ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι γεμάτες και δύσκολα θα κάνουν κάτι. Εστω και αν η ΤΣΣΚΑ δεν τραβάει μέχρι στιγμής.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στη μηχανή του, αλλά δεν τον πήρε, όταν δεν είχε προβλήματα, θα τον πάρει τώρα; Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, από την στιγμή, που δείχνει να έχει χαθεί το τρένο της διάκρισης στην Ευρωλίγκα, είναι μάταιο να γίνει μία τέτοια τεράστια οικονομική θυσία. Αν και να γινόταν, μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα δεχόταν ο γενικά δύσκολος με την Ελλάδα Ντιλέινι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι’ αυτόν τα δίνουν όλα στο λιμάνι - Πρώην του ΠΑΟ, "καψούρα" του Σάββα - Σκάνε εκατομμύρια;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags