Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απίθανη πρόβλεψη: "Ο Αντετοκούνμπο θα πάρει τη θέση του Τζόρνταν αν βελτιώσει το τρίποντό του"
Μπάσκετ
NBA
| 2019-02-22 20:15:00

Απίθανη πρόβλεψη για τον Αντετοκούνμπο: "Θα πάρει τη θέση του Τζόρνταν αν..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανη πρόβλεψη για τον Αντετοκούνμπο: "Θα πάρει τη θέση του Τζόρνταν αν..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελαίνει κόσμο ο "Greek Freak"!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας σταρ έχει καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση των φιλάθλων ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του NBA, ενώ οι εκπληκτικές επιδόσεις του τη φετινή σεζόν τον έχουν βάλει δυναμικά στη συζήτηση για το βραβείο του MVP.

Μάλιστα τα προσόντα του "Greek Freak" και η προοπτική του να γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον κάνουν πολλούς να τον συγκρίνουν με "ιερά τέρατα" του παρελθόντος.

Το... αποκορύφωμα των συγκρίσεων του Γιάννη με παίκτες που άφησαν εποχή στο NBA ήρθε με την ατάκα του δημοσιογράφου του ESPN, Μαξ Κέλερμαν, ο οποίος δήλωσε πως ο Αντετοκούνμπο μπορεί να πάρει τη θέση του Μάικλ Τζόρνταν, εάν βελτιώσει το τρίποντό του!

"Εχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (σ.σ οι Μιλγουόκι Μπακς), γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στο ΝΒΑ, γιατί έχουν τον καλύτερο παίκτη στο μπάσκετ. Τον Greek Freak. O ΛεΜπρόν Τζέιμς έχασε αρκετά παιχνίδια και δεν θα είναι φέτος ο MVP, πιστεύω ότι θα το πάρει ο Αντετοκούνμπο. Ο ΛεΜπρόν είναι πολύ καλύτερος από κάθε παίκτη της Λίγκας, εκτός από τον Αντετοκούνμπο! Αν προσθέσει το τρίποντο στο παιχνίδι του, τότε θα γίνει ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Σας το λέω τώρα, θα γίνει ο τύπος που θα πάρει τη θέση του Μάικλ Τζόρνταν", είπε ο Κέλερμαν στην εκπομπή "First Take".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags