Facebook Pixel Sportdog.gr | "Αγριεμένη" η Ρεάλ... πάτησε τη Μπάγερν κι έκανε δώρο στον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2019-02-22 23:44:00

"Αγριεμένη" η Ρεάλ... πάτησε τη Μπάγερν κι έκανε δώρο στον ΠΑΟ!

Sportdog Team
"Αγριεμένη" η Ρεάλ... πάτησε τη Μπάγερν κι έκανε δώρο στον ΠΑΟ!

Οι Ισπανοί επικράτησαν με 89-75.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε... γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και δίχως να αφήσει περιθώρια έφτασε σε άνετη νίκη (89-75), ξεσπώντας μετά την αώλεια του Copa del Rey. «Δώρο» στον Παναθηναϊκό η ήττα των Βαυαρών, με τους «πράσινους» να πλησιάζουν σε αποσταση... βολής όσον αφορά την οκτάδα.

Λίγες μέρες μετά τον αμφιλεγόμενο τελικό του Cupa del Rey, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε την Μπάγερν Μονάχου, για την Euroleague, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα την επανέφερε στα θετικά αποτελέσματα.

Η Μπάγερν παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και δυσκόλεψε αρκετά την Ρεάλ. Είναι χαρακτηριστικό πως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο να προηγούνται μεν, αλλά με προβάδισμα ενός σουτ (42-39). 

Στο δεύτερο μέρος τα πάντα άλλαξαν. Η Ρεάλ ανέβασε την πίεση στην άμυνά της και έφερε στα μέτρα της το παιχνίδι και με τους Γιουλ-Ράντολφ να δίνουν λύσεις κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (65-50, 27'). Στο τέλος του δεκαλέπτου η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερο (71-52), με τους γηπεδούχους να καθαρίζουν την υπόθεση νίκης.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Ρεάλ διατήρησε τα ηνία, συντήρησε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και πανηγύρισε τη νίκη, δείχνοντας τις διαθέσεις της ενόψει συνέχειας.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ρεάλ ανέβηκε στο 18-5, ούσα ισόβαθμη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, την ίδια στιγμή που οι Βαυαροί υποχώρησαν στο 11-12, σε ένα αποτέλεσμα που ήταν... δώρο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλησάισε στη μία νίκη διαφορά από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 42-39, 71-52, 89-75.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags