Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μάχη για Κόνιαρη!
| 2019-02-23 15:30:00

Νέα "μετωπική" αιωνίων - "Ντου" στον ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο - Επιστροφή ή... αντι-Μάντζαρης;

του Pick n' Scroll
Νέα "μετωπική" αιωνίων - "Ντου" στον ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο - Επιστροφή ή... αντι-Μάντζαρης;

Βγάζουν τα "μαχαίρια" ξανά. Ποιος θα τα... σκάσει για τον παικταρά;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παλεύουν για τη διάκρισή τους στην Ευρωλίγκα. Αυτό τους νοιάζει τώρα. Να περάσουν στην οκτάδα και όσον αφορά στον Ολυμπιακό να έχει την καλύτερη δυνατή θέση. Το πρωτάθλημα είναι σε δεύτερη μοίρα και άλλωστε κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η εξέλιξή του.

Οι Πειραιώτες έχουν πει ότι δεν θα κατέβουν στο ΣΕΦ στο ματς της 17ης Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό, αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ξένοι διαιτητές δεν πρόκειται να οριστούν, οπότε προβλέπεται να γίνει ο... κακός χαμός. Αλλωστε, υπάρχει παράλληλα και το ρεπορτάζ που θέλει τον Ολυμπιακό να μιλάει ήδη με την Αδριατική Λίγκα, προκειμένου να συμμετάσχει από του χρόνου σε αυτή αντί της Α1.

Ως μεγάλα κλαμπ που είναι και τα δύο, πάντως, σκέφτονται και το μέλλον τους. Και πιο συγκεκριμένα το ελληνικό τους ρόστερ και το πώς θα γίνει πιο δυνατό.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που έχει τους μικρότερους πονοκεφάλους, αφού έχει φτιάξει εξαιρετικό κορμό με Καλάθη, Καλαϊτζάκη, Παππά, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Βουγιούκα και Παπαγιάννη. Δε θα έλεγε, όμως, σε έναν ακόμη καλό παίκτη. Όπως είναι ο Αντώνης Κόνιαρης, τον οποίο είχε και παλιότερα.


***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση-βόμβα των Αγγελόπουλων - Φεύγουν οριστικά, ξεκίνησαν επαφές με... - "Χουνέρι" σε ΠΑΟ!

 

Στα 21 του χρόνια ο γκαρντ του ΠΑΟΚ δείχνει να πατάει πλέον πολύ καλά στα πόδια του και να αρχίζει σιγά σιγά να δικαιώνει τις μεγάλες φιλοδοξίες που υπάρχουν γι' αυτόν.

Για τον Αντώνη Κόνιαρη, πάντως, ενδιαφέρεται, και μάλιστα έντονα και ο Ολυμπιακός. Και ενδιαφέρεται, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μείνει και τη νέα χρονιά ο ακριβός Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ αν μείνει και ο Βασίλης Σπανούλης, θα οδεύει στα 38 του χρόνια.

Οπότε είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται κάποια ανανέωση. Οι τυχεροί της υπόθεσης είναι ο παίκτης, που έχει και θα έχει μεγάλη ζήτηση, αλλά και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα βάλει χρήματα στο ταμείο του.

Ο ΠΑΟΚ με την παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη θα λύσει τα φετινά του προβλήματα και μόνο αυτά. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα καρπωθεί χρήματα, καθώς το συμβόλαιό του με τον παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2020. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στον ΠΑΟΚ - Βάζει τα... κλάματα ο Πρίγιοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags