Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίθανες ατάκες Πιτίνο για Γιαννακόπουλο
Μπάσκετ
| 2019-02-27 17:23:00

Απολαυστικός Πιτίνο για Γιαννακόπουλο και... Scarface - "Δεν του... πολυαρέσουν οι διαιτητές"

Sportdog Team
Απολαυστικός Πιτίνο για Γιαννακόπουλο και... Scarface - "Δεν του... πολυαρέσουν οι διαιτητές"

Τί είπε για το μέλλον του και την πρόκριση στη Euroleague.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Ο Αμερικανός τεχνικός του Τριφυλλιού παραχώρησε συνέντευξη στο Ringer και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εμπειρίες που έχει αποκομίσει στην Ελλάδα, στον Παναθηναϊκό και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναφερόμενος στον ισχυρό άνδρα των Πρασίνων και τη δημόσια εικόνα του ο Πιτίνο τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Παίζει έναν ρόλο. Από κοντά είναι τελείως διαφορετικός, ένας καλοκάγαθος άνθρωπος (μτφ από sweetheart). Έχει δημιουργήσει μια εικόνα λόγω του Scarface. Όμως στην πραγματικότητα είναι ένας business man. Χάνει μια περιουσία κάθε χρόνο. Το κάνει γιατί αγαπά τον Παναθηναϊκό. Έχει τεράστιο πάθος γι’ αυτόν. Θέλει απεγνωσμένα να κερδίσει», ενώ προσθέτει πως «Νομίζω ότι δεν του πολυαρέσουν οι διαιτητές».

Όσο για την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον οπαδό του Ολυμπιακού που τον είχε φτύσει στο ΣΕΦ, τονίζει χαριτολογώντας: «Αυτός ο τύπος θα εμφανιστεί μετά από έξι μήνες με δύο σπασμένα χέρια».

Για το λόγο που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, είπε ότι: «Δεν κατηγορώ το Λούιβιλ για την απόλυσή μου, αλλά για τον τρόπο που έγινε. Μου έλειπε το μπάσκετ. Πάντα ήμουν πολύ θετικός άνθρωπος και μισούσα το γεγονός ότι είχα γίνει πικρόχολος. Ήθελα να ξεφύγω από αυτό. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είπα το ναι στον Παναθηναϊκό. Καθόμουν στο σπίτι, έβλεπα μπάσκετ και ήμουν πικραμένος. Αυτό δεν είναι καθόλου υγιές».

Ο Πιτίνο παραδέχθηκε πως οι πιθανότητες πρόκρισης του Τριφυλλιού στα πλέι-οφ της Euroleague είναι λογιστές. «Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι πολύ καλές, είναι λιγοστές», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως ήθελε να γλιτώσει την αγγαρεία του ελληνικού All Star Game. «Προσπάθησα να απαλλαγώ από την υποχρέωση του All Star Game, αλλά μου είπαν πως θα με τιμωρούσαν με δύο αγώνες».

Όσο για το μέλλον του, δεν θέλησε να αποκλείσει τίποτα. «Είναι ένα ωραίο μέρος, γιατί δεν ξέρω πού θα είμαι σε έναν μήνα. Ξέρω πως θα είμαι εδώ, αλλά δεν έχω ιδέα τι ακολουθεί», είπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags