Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ: Ντάνιελ Χάκετ "Θα απέρριπτα την ΤΣΣΚΑ για τον Ολυμπιακό"
| 2019-03-02 14:57:00

Απίθανη ατάκα από παικταρά της Ευρωλίγκας: "Θα απέρριπτα την ΤΣΣΚΑ για Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα από παικταρά της Ευρωλίγκας: "Θα απέρριπτα την ΤΣΣΚΑ για Ολυμπιακό"

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ: Ο Ντάνιελ Χάκετ στάθηκε μέσα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, ενώ σχολίασε και την συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός γκάρντ:

«Κάναμε έναν εξαιρετικό αγώνα, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όταν η άμυνά μας έγινε πιεστική και η κυκλοφορία της μπάλας έγινε γρήγορη ώστε να δημιουργήσουμε πλεονεκτήματα. "Χτίσαμε" πρωτοπορία με μεγάλη διαφορά, την οποία και διατηρήσαμε μέχρι τέλους. Είμαστε σε καλό momentum και συνεχίζουμε να παλεύουμε, καθώς στις πρώτες θέσεις είμαστε κοντά με άλλες ομάδες. Και τώρα μένουμε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι μας».

Για την επιστροφή του στο γήπεδο που αγωνίστηκε από το 2015 έως το 2017:

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να επιστρέφω στο ΣΕΦ, να συνομιλώ με τους φιλάθλους. Είχαμε "χτίσει" μια ξεχωριστή σχέση και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Για την εμπειρία να αγωνίζεται σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ:

«Είναι ευλογία! Ευλογία! Να φοράω τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, να έχω τη δυνατότητα να δουλεύω με τόσο μεγάλους παίκτες, όπως ο Νάντο (σ.σ. ντε Κολό), ο Κόρεϊ (Χίγκινς), ο Σέρχιο (Ροντρίγκεθ), με βοηθά να εξελίσσομαι και να βελτιώνομαι ο ίδιος ως παίκτης. Είμαι πολύ αφοσιωμένος, δουλεύω σκληρά, μένω συγκεντρωμένος με στόχο να γίνομαι όλο και καλύτερος».

Για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη:

«Τι να πω για τον Δημήτρη Ιτούδη; Είναι ένας από τους προπονητές με τoυς περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Euroleague. Είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός προπονητής, σαφής και ξεκάθαρος ως προς το τι ζητά, αλλά και ως προς τις προπονητικές μεθόδους του. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω υπό τις οδηγίες του».

Για το κρύο της Μόσχας:

 «Είναι ΟΚ! Το αντιμετωπίζω. Ήμουν στο Μπάμπεργκ πέρυσι!»

Για το αν είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι:

«Κατηγορηματικά όχι! Πιστεύετε πως θα την απέρριπτα; Όχι! Πιστεύετε πως θα υπέγραφα στην ΤΣΣΚΑ, αν είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags