Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Ο αρχηγός τα... έχωσε στον Γουίλιαμς-Γκος
Μπάσκετ
| 2019-03-08 21:47:00

"Πέσιμο" Σπανούλη σε Γκος και ξέσπασμα στον πάγκο!

του Pick n' Scroll
"Πέσιμο" Σπανούλη σε Γκος και ξέσπασμα στον πάγκο!

Γιατί... τρελάθηκε ο αρχηγός;

Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Η άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο Μαυροβούνιο, μετά από πέντε σερί ήττες στην Ευρωλίγκα, διώχνει σε μεγάλο βαθμό την ανησυχία για το εάν θα μπει στην οκτάδα, ενώ παράλληλα φτιάχνει και το κλίμα.

Ωστόσο και πάλι κόντρα στην Μπουντούτσνοστ υπήρχαν στιγμές όπου οι παίκτες των «Ερυθρολεύκων», ακόμα και οι πιο έμπειροι, έδειχναν πως παίζουν με τρομερή ένταση και… τσιτωμένοι. Ακόμα και ο Βασίλης Σπανούλης δεν θύμιζε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τον έμπειρο αρχηγό που είναι πάντα εκεί, για να καθαρίζει και κυρίως να ηρεμεί τους συμπαίκτες του.

Ο «Kill Bill» μάλιστα ήταν πρωταγωνιστής σε μία φάση που συζητήθηκε αρκετά, ακόμα και από τον σχολιαστή της Nova, όταν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και με τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους, έκανε παρατηρήσεις στον Γουίλιαμς-Γκος!

Οι δυο τους έφυγαν στον αιφνιδιασμό και ενώ ο Αμερικανός θα έπρεπε να του πασάρει για να πετύχουν ένα εύκολο καλάθι, δεν το έκανε και κέρδισε το φάουλ, ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν ικανοποίησε τον αρχηγό του Ολυμπιακού που πάντα κυνηγάει το τέλειο. Μάλιστα, αμέσως μετά τον «έπιασε» η κάμερα να του κάνει παρατηρήσεις και προφανώς να του… εξηγεί πως έπρεπε να του δώσει την μπάλα αφού ήταν αμαρκάριστος.

Το σκηνικό πάντως δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος έκανε αλλαγή τον Σπανούλη. Ο αρχηγός πάντως του Ολυμπιακού (όπως έδειξε η Nova) είχε ένα μίνι ξέσπασμα στον πάγκο αμέσως μετά, χωρίς να ξέρουμε βέβαια τον λόγο. Είτε ήταν για το περιστατικό με τον Γουίλιαμς-Γκος είτε για την αντικατάστασή του είτε για το γεγονός πως έκλεισε το ημίχρονο άποντος (αλλά με 4 ασίστ)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Αβραάμ και ποιος Τουρέ; Αυτή η επιστροφή θα... τρελάνει το Καραϊσκάκη το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags