Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δηλώσεις Πιανιτζάνι για Σπανούλη και Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2019-03-15 00:32:00

Πιανιτζάνι: "Πλεονέκτημα που έπαιξαν χωρίς ομάδας - Τοπ ομάδα ο Παναθηναϊκός... μας κυνηγάει"!

Sportdog Team
Πιανιτζάνι: "Πλεονέκτημα που έπαιξαν χωρίς ομάδας - Τοπ ομάδα ο Παναθηναϊκός... μας κυνηγάει"!

Φοβερές ατάκες από τον κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πολύ σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε η απώλεια του Βασίλη Σπανούλη για τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι μετά τη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουν οι Ιταλοί μέχρι το φινάλε, αλλά καισ τη μάχη με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός κόουτς:

«Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη επίθεση απόψε. Ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα, μείναμε στο πλάνο μας και αυτό ήταν καλό για εμάς. Αλλά, έπαιξαν χωρίς τον Σπανούλη στο δεύτερο μέρος και αυτό ήταν πλεονέκτημα για εμάς. Το πρόβλημα είναι ότι ξεκινήσαμε με σωστή προσέγγιση το παιχνίδι, αλλά δεν γίνεται να παίζουμε όπως στο δεύτερο δεκάλεπτο. Αλλά, είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες μου έκαναν restart μέσα από την αυτοπεποίθησή τους και έκαναν ένα τρομερό τρίτο δεκάλεπτο. Αυτό είναι θετικό για εμάς. Όμως, θέλουμε εμπειρία για τις συγκεκριμένες καταστάσεις.



Αυτό ήταν ένα καλό ματς για να δούμε τα λάθη μας και πως μπορούμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας Ρεάλ, Παναθηναϊκό, Φενέρμπαχτσε και Εφές. Είναι οι τρεις από τις τέσσερις τοπ ομάδες και ο Παναθηναϊκός που είναι φορμαρισμένος και μας κυνηγάει. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα και μπορεί να κάνουμε ακόμη και τέσσερις ήττες. Αλλά, θα πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε ένα πρότζεκτ. Πέρυσι, στο ίδιο σημείο της σεζόν ήμασταν εκτός. Αλλά, αυτή είναι η δεύτερη χρονιά του πρότζεκτ και κάνουμε τα σωστά βήματα, παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς, που είχαμε όλη τη σεζόν. Χτίζουμε την ψυχολογία μας και μόνο αυτό
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags