15/03/19 - 15:17

Νέα ανακοίνωση εν όψει ντέρμπι: «Την Κυριακή το ΣΕΦ θα παραμείνει κλειστό»!

Ακόμα ένα... επεισόδιο στο σίριαλ των "αιωνίων".

Sportdog Team
Νέα ανακοίνωση εν όψει ντέρμπι: «Την Κυριακή το ΣΕΦ θα παραμείνει κλειστό»!
903views 0shares

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ήρθε και αυτή της Διοίκησης του ΣΕΦ να κάνει γνωστό ότι το γήπεδο την Κυριακή θα παραμείνει κλειστό.

«Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους για τον αγώνα ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός (για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα», αναφέρει η σχετική ενημέρωση η οποία συνεχίζει: 

«Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεσης αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17η Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ