Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χαμός με Γιαννακόπουλο - Αγγελόπουλους μετά την σύσκεψη με Βασιλειάδη!
| 2019-03-16 00:11:00

Χαμός με Γιαννακόπουλο - Αγγελόπουλους! "Αντίο εκεί στην Α2 - Τώρα δεν είσαι μάγκας;" (BINTEO)

Sportdog Team
Χαμός με Γιαννακόπουλο - Αγγελόπουλους! "Αντίο εκεί στην Α2 - Τώρα δεν είσαι μάγκας;" (BINTEO)

Επεισοδιακή αποχώρηση από το γραφείο του Βασιλειάδη.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απίστευτα σκηνικά σημειώθηκαν τόσο κατά την διάρκεια της σύσκεψης για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη όσο και μετά την ολοκλήρωσή της, στις 12 τα μεσάνυχτα!

Η κόντρα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού κορυφώθηκε και υπήρξε σοβαρό επεισόδιο μέσα στο γραφείο του Υφυπουργού, με τον Γιαννακόπουλου να καταγγέλλει πως τον έσπρωξε ο Αγγελόπουλος και τον απείλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, ενώ οι Πειραιώτες ισχυρίστηκαν πως τους… έφτυσε το αφεντικό της ΚΑΕ (κάτι πάντως που διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αμέσως μετά).



Η σύσκεψη πάντως συνεχίστηκε και διήρκησε μέχρι τα μεσάνυχτα, όπου οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κατά την αποχώρησή τους δήλωσαν πως η κυβέρνηση για πρώτη φορά ζητάει ισονομία στο μπάσκετ!

Ωστόσο, αμέσως μετά υπήρξε νέο επεισόδιο με τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος δεν είχε φύγει από τον χώρο και περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του. Μόλις είδε τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, προχώρησε προς το μέρος τους και φώναξε μεταξύ άλλων: "Γιατί φεύγεις ρε Γιώργο με 200; Δεν είσαι μάγκας; Με έσπρωχνες πάνω, αλλά τώρα φεύγεις με 200. Θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι. Αντίο αντίο εκεί στην Α2…"!

Όσον αφορά την τύχη του ντέρμπι της Κυριακής, η απόφαση που ελήφθη αναφέρει ότι κανείς δε θα πάει στο ΣΕΦ για λόγους ασφαλείας, με το φύλλο αγώνα να κλείνει στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και τον Ολυμπιακό να περιμένει πλέον την τιμωρία του.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με όσα έγιναν έξω από το γραφείο του Βασιλειάδη, μετά το τέλος της σύσκεψης και το... τετ α τετ Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλων:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags