Facebook Pixel Μέλι ο «Ζοτς» για Λάζο
| 2011-01-21 17:06:00

Μέλι ο «Ζοτς» για Λάζο

Μέλι ο «Ζοτς» για Λάζο

Μπορεί όταν ήταν στον Παναθηναϊκό να μην τον πολύ εκτιμούσε (άσχετα αν του πήρε το ευρωπαϊκό στην Μπολόνια), αλλά ο Ομπράντοβιτς έσταξε μέλι για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Να τι δήλωσε ο «Ζοτς»:

«Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουν ποιότητα τόσο ατομικά ως παίκτες, αλλά και συνολικά ως ομάδα. Υπάρχει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, βασικός άξονας του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, παίζει εξαιρετικά, αναγνωρίζει καταστάσεις, μπορεί να πασάρει στην περιφέρεια, παίζει ένας εναντίον ενός, υπάρχει ο Γκρέι στη θέση του πόιντ γκαρντ, ο οποίος ξέρει να παίζει στο πικ εντ ρολ, ο Μάρσαλ ο οποίος είναι σκόρερ, ο Γκετσέφσκι που παίζει στη θέση τέσσερα που μπορεί να εκτελέσει και από την περιφέρεια και κάποιες φορές παίζει και στη θέση πέντε.

Έχουν αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και μία ακόμη φορά θα πρέπει όλα να ξεκινήσουν από την άμυνα. Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε προβλήματα με τους Τέπιτς και Σάτο, αλλά θα πρέπει να κάνουμε την προσπάθειά μας και πάλι, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»,
τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφορικά με το παιχνίδι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags