Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Βεζένκοφ: Στηρίζει την απόφαση της διοίκησης ο "ερυθρόλευκος" φόργουορντ
| 2019-03-18 15:24:00

Δήλωση με νόημα για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει με Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Δήλωση με νόημα για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει με Παναθηναϊκό!

Την έκανε παίκτης των Ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Βεζένκοφ: Ο φόργουορντ των Πειραιωτών τάχθηκε υπέρ της απόφασης της διοίκησης της ομάδας να μην κατέβει στο ντέρμπι με τν Παναθηναϊκό, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά ο Βεζένκοφ δήλωσε:

Για την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Είναι απόφαση της διοίκησης, εμείς είμαστε παίκτες, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο 100% και στηρίζουμε κάθε απόφαση των προέδρων. Εμείς είμαστε εδώ για να παίζουμε μπάσκετ».

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου: «Έχουμε χάσει έξι από τα επτά τελευταία ματς, οπότε δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, έστω κι αν έχουν αποκλειστεί. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, που διεκδικεί την πρόκριση και μετά θα δούμε πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι το πρόγραμμα».

Για τις απουσίες της ομάδας: «Ο Βασίλης και ο Γιάνις είναι δύο γκαρντ που μας δίνουν πολλά. Οι απουσίες πάντα είναι σημαντικές, αλλά θα πάμε σύσσωμοι για το καλύτερο, όσα προβλήματα και αν υπάρχουν», δήλωσε.

Για την αντιμετώπιση του Ντέρικ Γουίλιαμς: «Ο Γουίλιαμς είναι πολύ υψηλού επιπέδου παίκτης, ήταν νούμερο δύο στο ντραφτ, αλλά έχουμε τους παίκτες και να τον περιορίσουμε, αλλά και να του επιτεθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags