Facebook Pixel Euroleague: Σενάριο για μεταγραφή του Ντε Κολό στη Ρεάλ
Μπάσκετ
| 2019-03-18 17:30:00

Αυτό θα είναι "μπαμ" - Σενάριο για Ντε Κολό που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη Euroleague!

Sportdog Team
Αυτό θα είναι "μπαμ" - Σενάριο για Ντε Κολό που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη Euroleague!

Πού θα πάει ο παικταράς;

Euroleague: Το συμβόλαιο του Νάντο Ντε Κολό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για "σφήνα" της Ρεάλ Μαδρίτης στην υπόθεση του Γάλλου γκαρντ!

Όπως αναφέρει το "encestando.es", ο Ντε Κολό θέλει να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Βαλένθια στο παρελθόν.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο διεθνής Γάλλος γκαρντ είναι παντρεμένος με την Ισπανίδα πρώην παίκτρια της Κάσαρες, Βερόνικα Κομπάν, γεγονός που προσθέτει... πόντους στην πιθανή μετακόμισή του στην Ισπανία για οικογενειακού και προσωπικούς λόγους.

Τον Οκτώβριο του 2018, ο Ντε Κολό παραχώρησε συνέντευξη στην El País, στην οποία δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιβηρική χώρα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως "θα ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία για να ζήσω. Για να παίξω δεν ξέρω... Θα δούμε. Είναι αυτό ακριβώς που σκέφτομαι και για το ΝΒΑ. Εξαρτάται από την πρόταση που θα έχω στα χέρια μου. Δεν μιλάω μόνο για τα χρήματα... Οφείλω να σκεφτώ την οικογένειά μου και παράλληλα θέλω να βελτιώνομαι και να κατακτώ τίτλους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags