Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου: Θέση για τις καταγγελίες της Μπάγερν πήρε η διοίκηση του ΣΕΦ
Μπάσκετ
| 2019-03-20 13:44:00

Θέση για τις καταγγελίες της Μπάγερν πήρε η διοίκηση του ΣΕΦ - «Καρφώνει» Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Θέση για τις καταγγελίες της Μπάγερν πήρε η διοίκηση του ΣΕΦ - «Καρφώνει» Ολυμπιακό;

Δείτε τι αναφέρει.

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου: Η βαυαρική ομάδα εξέφρασε χθες παράπονα για το ότι στο ΣΕΦ δεν υπήρχε ζεστό νερό για να κάνουν μπάνιο οι παίκτες μετά το ματς των δύο ομάδων, με τους Ερυθρόλευκους να υποστηρίζουν ότι απλά ήθελε λίγα λεπτά για να αρχίσει η ροή του ζεστού νερού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μπάγερν να αποχωρήσει πρόωρα για το ξενοδοχείο της, με την διοίκηση του ΣΕΦ να απαντάει στις καταγγελίες του γερμανικού συλλόγου, τονίζοντας ότι ουδέποτε είχε ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, που είναι υπεύθυνη για τα αποδυτήρια του Σταδίου, για σχετικό πρόβλημα.

«Η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, διευκρινίζει ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είναι υπεύθυνη για τα αποδυτήρια του Σταδίου, ουδέποτε ενημέρωσε την αρμόδια τεχνική υπηρεσία του ΣΕΦ, η οποία βρίσκεται επί ποδός ανά πάσα στιγμή, όταν υπάρχει αθλητική δραστηριότητα στο Στάδιο, για σχετικό πρόβλημα. 

Η αποστολή της Μπάγερν εξέφρασε παράπονα στον Ολυμπιακό, ο οποίος την ενημέρωσε ότι δεν τίθεται θέμα τεχνικού προβλήματος, απλώς απαιτούνται λίγα λεπτά έως ότου αρχίσει η ροή του ζεστού νερού. Ωστόσο, η γερμανική ομάδα, σε αντίθεση με όλες τις άλλες φιλοξενούμενες ομάδες στο παρελθόν επέλεξε να αποχωρήσει», αναφέρει η διοίκηση του ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags