Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φοβερή αποκάλυψη του Κόμπι Μπράιαντ για τον Έλληνα παίκτη
Μπάσκετ
NBA
| 2019-03-21 22:30:00

Γι’ αυτό θα γίνει ο κορυφαίος - Φοβερή αποκάλυψη και "υπόκλιση" Κόμπι σε Αντετοκούνμπο!

Sportdog Team
Γι’ αυτό θα γίνει ο κορυφαίος - Φοβερή αποκάλυψη και "υπόκλιση" Κόμπι σε Αντετοκούνμπο!

Τρομερό αυτό που είπε για τον "Greek Freak".

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας σταρ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη φετινή τρομερή πορεία των Milwaukee Bucks στο NBA, καθώς πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και παίζει δυνατά για τον τίτλο του MVP της σεζόν.

Σημαντικό ρόλο στη βελτίωση του Αντετοκούνμπο έπαιξε το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι δούλεψε ατομικά με τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος εξήρε την εργατικότητα και την αφοσίωση του Έλληνα φόργουορντ.

Μιλώντας στο "The Athletic", ο παλαίμαχος θρύλος των Lakers αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο Γιάννης πήγε στο γήπεδο μιάμιση ώρα νωρίτερα για την προπόνηση που έκαναν μαζί και κρατούσε σημειώσεις για όσα του έλεγε ο Μπράιαντ.

«Ο Γιάννης ήρθε να δουλέψει μαζί μου το καλοκαίρι και εμφανίστηκε στο γήπεδο 1,5 ώρα νωρίτερα. Μιλήσαμε για 20 λεπτά πριν από την προπόνηση και εκείνος έβγαλε ένα σημειωματάριο και άρχισε να κρατάει σημειώσεις σε διάφορες απαντήσεις που του έδινα. Μετά την προπόνηση έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα αφού μιλήσαμε για άλλη μια ώρα για τις καλύψεις και τα αμυντικά match-ups τα οποία τον προβλημάτιζαν. Απλά έκατσε εκεί και κρατούσε σημειώσεις.  Μελετούσε συνέχεια και δεν μου κάνει εντύπωση η εξέλιξή του. Έχει τη νοοτροπία να βελτιώνεται συνέχεια. Απλά… ξύνει το ταβάνι», τόνισε ο Αμερικανός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags