Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: Ατάκα με νόημα: «Παίζουμε χωρίς δύο βασικούς γκαρντ»
Μπάσκετ
| 2019-03-22 00:55:00

Ατάκα με νόημα από Μπλατ: «Παίζουμε χωρίς δύο βασικούς γκαρντ»

Sportdog Team
Ατάκα με νόημα από Μπλατ: «Παίζουμε χωρίς δύο βασικούς γκαρντ»

Πώς σχολίασε την ταπεινωτική ήττα του Ολυμπιακού;

Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: Ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς στάθηκε στο δύσκολο ταξίδι στα Κανάρια Νησία, ωστόσο δεν θέλησε να βρει δικαιολογίες για την αποκαρδιωτική εικόνα και ήττα του Ολυμπιακού από την Γκραν Κανάρια.

Παρόλα αυτά, αναφέρθηκε στην απουσία των Σπανούλη και Στρέλνιεκς, τονίζοντας ότι αυτό είναι κάτι που επηρεάζει την ομάδα.

«Συγχαρητήρια στην Γκραν Κανάρια, έπαιξε καλά. Είναι κακή εβδομάδα για να έχουμε ταξίδι στα Κανάρια Νησιά. Είναι ένα δύσκολο ταξίδι και δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτό. Όμως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Προφανώς, δεν κάναμε σωστά πολλά πράγματα. Πρέπει γρήγορα να προχωρήσουμε. Μένουν δύο ματς στην έδρα μας. Πρέπει να τα πάρουμε αν θέλουμε να προκριθούμε. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας τώρα» είπε αρχικά ο Μπλατ και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου:

«Προφανώς, μπορώ να αναφέρω μερικά ματς απέναντι σε μεγάλες ομάδες, που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Ήμασταν μέσα στα ματς. Είχαμε την ευκαιρία. Όμως, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα, σίγουρα. Παίζουμε χωρίς δύο βασικούς γκαρντ. Όταν βγάλεις τους δύο βασικούς γκαρντ από οποιαδήποτε ομάδα, θέλω να δω τι θα κάνει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Κάποιες φορές πρέπει να το αντιμετωπίσεις και αυτό και να βρεις τη λύση». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags