Facebook Pixel Sportdog.gr | Μυθικό κράξιμο σε Μπλατ από επώνυμο δημοσιογράφο του Ολυμπιακού - "Σκάουτινγκ σε άλλη ομάδα";
| 2019-03-22 11:36:00

Μυθικό κράξιμο σε Μπλατ από επώνυμο δημοσιογράφο του Ολυμπιακού - "Σκάουτινγκ σε άλλη ομάδα";

Sportdog Team
Μυθικό κράξιμο σε Μπλατ από επώνυμο δημοσιογράφο του Ολυμπιακού - "Σκάουτινγκ σε άλλη ομάδα";

Απίστευτες ατάκες.

Το μαύρο κουτί της συντριβής από τη Γκραν Κανάρια, αλλά και της γενικότερης καθίζησης του Ολυμπιακού από το Γενάρη και μετά, άνοιξε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μου έδινε την αίσθηση πως είχε κάνει σκάουτινγκ σε άλλη ομάδα. Σαν να μην ήξερε ποιος παίκτης είναι ο Έρικσον, ο Μπάλβιν ή ο Βένε. Οι παίκτες ήταν άνευροι και ο Μπλατ μετά το ματς έψαχνε δικαιολογίες στο μεγάλο ταξίδι και τις απουσίες. Για την αγωνιστική εικόνα έχει ευθύνες ο Μπλατ, έχει ευθύνη η διοίκηση, αλλά και οι παίκτες που είναι κατώτεροι των περιστάσεων», τόνισε και πρόσθεσε:

«Οι παίκτες θα έπρεπε να έχουν βγάλει την ψυχή τους στο παρκέ επειδή βλέπουν ότι η διοίκηση προσπαθεί να τους προστατέψει από ένα σύστημα που τους έχει στερήσει τίτλους. Για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, όποιος δεν μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, ας κάνει προσφυγή και να φύγει. Δεν είναι δικαιολογία όσα έχουν γίνει για να χάνεις από ένα… χωριό, από ένα νησί. Το θέμα με το ηχητικό έχει λυθεί, οι σχέσεις είναι πολύ καλές, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι κάποιοι Έλληνες παίκτες είναι ντεφορμέ και κάποιοι ξένοι παίζουν μόνο για τα νούμερά τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags