Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο – Εθνική Ελλάδας: Τρελή πρόταση για το καλοκαίρι - Έτσι... απογείωσε τον Παναθηναϊκό!
| 2019-03-23 17:40:00

Εξέλιξη-βόμβα με Πιτίνo – Τρελή πρόταση για το καλοκαίρι – Ατάκα "φωτιά" από παίκτη για το F4!

του Pick n' Scroll
Εξέλιξη-βόμβα με Πιτίνo – Τρελή πρόταση για το καλοκαίρι – Ατάκα "φωτιά" από παίκτη για το F4!

Πώς… απογείωσε τον ΠΑΟ, ανατροπή με κορυφαίο άσο του "Τριφυλλιού".

Ρικ Πιτίνο – Εθνική Ελλάδας: Ένα ακόμη παράδειγμα ότι δεν πρέπει να βγάζουμε πρόωρα συμπεράσματα είναι αυτό, που ζούμε με τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό, πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» αγανακτούσαν με αυτό, που έβλεπαν, και δεν ήθελε μάλιστα και πολύ να χαθεί ο τελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα, όμως, ο Ρικ Πιτίνο δούλευε και δούλευε πολύ.

Στο θέμα της νοοτροπίας, στην ψυχολογία, αλλά και στην ένταση της προπόνησης. Πολλές ήταν οι προπονήσεις, που κράτησαν πάνω από δυόμιση ώρες με τον Αμερικάνο προπονητή να βγάζει το λάδι στους παίκτες του.

Τα αποτελέσματα άρχισαν σιγά σιγά να φαίνονται. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε να κερδίζει εκτός έδρας. Στην αρχή ήταν οι εύκολες Νταρουσάφακα και Γκραν Κανάρια. Ηταν, όμως, εύκολη η ΤΣΣΚΑ; Ή μήπως η Αρμάνι;

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, που πλέον είναι ένα βήμα από την πρόκριση στην οκτάδα. Και όπως είπε και ένας παίκτης του «τριφυλλιού» σε πηγαδάκι, «έτσι όπως είμαστε, στην οκτάδα όλα μπορούν να γίνουν».

Παράλληλα με την ομάδα ο Πιτίνο μεταμόρφωσε και τον Γιώργο Παπαγιάννη, που σιγά σιγά φτάνει στα επίπεδα, που τον περιμένει ο πολύς κόσμος. Ο διεθνής σέντερ είναι μεγάλη επένδυση για τον Παναθηναϊκό και μάλλον δεν θα αργήσει να φτάσει εκεί, που πρέπει να φτάσει.

Μάλιστα ενώ μέχρι πρότινος δεν ήταν στα σχέδια της Εθνικής για το Παγκόσμιο, τώρα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τον υπολογίζει και με το παραπάνω.

Σκουρτόπουλος είπαμε; Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι φίλοι του μπάσκετ, που λένε από χθες να πάει ο Πιτίνο στο Παγκόσμιο της Κίνας ως τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής. Εδώ, που τα λέμε δεν είναι άσχημη ιδέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα Λάνγκφορντ για Πιτίνο και Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags