Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-φωτιά από ρεπόρτερ του Ολυμπιακού: "Δεν θα συνεχίσει στο ΣΕΦ" - Μπηχτές και σε παίκτες
| 2019-03-24 13:42:00

Ατάκα-φωτιά από ρεπόρτερ του Ολυμπιακού: "Δεν θα συνεχίσει στο ΣΕΦ" - Μπηχτές και σε παίκτες

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά από ρεπόρτερ του Ολυμπιακού: "Δεν θα συνεχίσει στο ΣΕΦ" - Μπηχτές και σε παίκτες

Τρέχουν οι εξελίξεις για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Νίκος Ζέρβας, μίλησε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πως δύσκολα θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται στο ΣΕΦ καθώς βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο γήπεδο του Ελληνικού, ενώ σχολίασε την κακή εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια λέγοντας πως οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να δουν τις ευθύνες τους και να κοιτάξουν τα πράγματα από την αρχή.

Αρχικά αναφέρθηκε στις σκέψεις που υπάρχουν για την αλλαγή έδρας από τους Πειραιώτες: «Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει στο ΣΕΦ. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Όσο περνάει ο καιρός ο ΟΣΦΠ πιο κοντά θα βρίσκεται στο ελληνικό, με νέο γήπεδο ή με ανακατασκευή του ήδη υπάρχοντος, θα το δούμε… Δύσκολα θα γίνει δικό του γήπεδο την επόμενη διετία-τριετία. Δεν θα με εξέπληττε η αποχώρηση. Στο ΣΕΦ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Θα μπορούσε να γίνει, αν του παραχωρούσαν δικαιώματα όπως έγινε με την ΑΕΚ ή η πρόταση του Athens Alive. Θα πρέπει να διευθετηθούν κάποια άλλα ζητήματα, πού θα παίζει, τι μπάτζετ θα υπάρχει και κάποια άλλα θέματα που υπάρχουν στο τραπέζι αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στα σενάρια που υπάρχουν για την παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλων: «Δεν νομίζω ότι θα αποχωρήσουν. Πρέπει να το πουν και επίσημα, γιατί αυτό κάνει κακό στην ομάδα στο εσωτερικό της. Η δική μου πληροφόρηση λέει πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ίσως με την έλευση ενός ακόμη επιχειρηματία που θα συνεφέρει οικονομικά».

Καταλήγοντας, ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για τη διαφορά στην εικόνα του Ολυμπιακού μεταξύ των αγώνων με την Μπάγερν και την Γκραν Κανάρια: «Πήραν πολύ κακό βαθμό οι προπονητές και οι παίκτες. Δεν φαίνεται πως υπήρχε καλό πλάνο για το πώς παίζει η Γκραν Κανάρια. Είναι μία συνθήκη που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και οι ξένοι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Πρέπει να κοιτάξουν πολλά πράγματα από την αρχή. Δεν μπορεί να μακροημερεύσει αυτό το πλάνο, το οποίο δεν μπορεί να έχει διετή-τριετή διάρκεια. Δεν είναι μόνο οι ξένοι που φταίνε. Όλοι πρέπει να δουν τις ευθύνες και να αλλάξουν το τσιπάκι, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια που απομένουν στην Ευρωλίγκα. Ένας αποκλεισμός είναι καταστροφή για τον Ολυμπιακό. Μέχρι τον Γενάρη πήγαινε για την τέταρτη θέση και η σεζόν μπορεί να τελειώσει σε δύο εβδομάδες και θα κάνει πολύ κακό στη σχέση του με τις ομάδες».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags