Facebook Pixel Άρης - Γιώργος Σαββίδης: "Κάνε τον δήμαρχο στη γειτονιά σου - Είσαι μπροστινός..."!
| 2019-03-24 16:50:00

"Πόλεμος" Αρειανών με Σαββίδη: "Κάνε τον δήμαρχο στη γειτονιά σου - Είσαι μπροστινός..."!

Sportdog Team
"Πόλεμος" Αρειανών με Σαββίδη: "Κάνε τον δήμαρχο στη γειτονιά σου - Είσαι μπροστινός..."!

Ανακοίνωση-απάντηση από τους οργανωμένους του Άρη.

Άρης - Γιώργος Σαββίδης: Ο... πόλεμος ανάμεσα στους οπαδούς του Άρη και τον Γιώργο Σαββίδη συνεχίζεται!

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ, πανηγύρισε τη χθεσινή νίκη του Δικεφάλου στο Nick Gallis Hall “ανεβάζοντας” μια φωτογραφία ζητώντας… ησυχία και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος των “κιτρίνων”, ο “Super 3” απάντησε με μία σκληρή ανακοίνωση.

Ιδού:


Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Ζήτησες να κάνει ησυχία ένας σύλλογος που τα δυο αστέρια πάνω από το έμβλημα του όπως φαίνεται στην φωτογραφία του μαγαζιού σου που ανέβασες σημαίνουν 10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – 8 ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – 3 ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ και πολύ περισσότερο σημαίνουν τον σεβασμό ολόκληρης της Ελλάδος και ολόκληρης της Ευρώπης εκείνη την εποχή. Εκείνη την εποχή που αυτά συνέβαιναν στον σύλλογο εσύ ήσουν το παιδί ενός καπνεργάτη…. Βλέπεις οι εποχές αλλάζουν το τι γίνεται στο σωματείο το δικό μας αφορά εμάς το τι έγινε και γίνεται στην ζωή την δίκη σας άφορα εσάς.

Μην έχεις το θράσος απ’ το σημείο που μιλάς σήμερα να είσαι προκλητικός όπως όλα τα τελευταία χρόνια….  ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ…. Δεν μας ενδιαφέρει αν και ποιανού μπροστινός είσαι αυτό είναι δικό σου πρόβλημα το δάχτυλο σου στα χειλάκια σου ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ με την παρότρυνση αυτός ο σύλλογος και ο κόσμος του να κάνει ησυχία δεν μπορείς να το κάνεις. Κανε λοιπόν τον δήμαρχο στην γειτονιά σου και μην την βλέπεις ούτε με την πόλη ούτε με την Μακεδονία… Όσες φορές θα ασχοληθούμε με την πάρτη σου αν και δεν το αξίζεις ούτε σαν δύναμη ούτε σαν οντότητα γιατί δεν είσαι σοβαρός”.

Διαβάστε ολόκληρη την αναφορά του Super 3 πατώντας εδώ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags