Facebook Pixel Όλα τα δεδομένα για Αγγελόπουλους, Μπλατ, Σπανούλη, Μιλουτίνοφ και... Κουφό!
| 2019-03-25 17:00:00

Τρελάθηκαν οι Αγγελόπουλοι, ετοιμάζουν… μπαμ - Μεταγραφάρα με σούπερ σταρ του ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Τρελάθηκαν οι Αγγελόπουλοι, ετοιμάζουν… μπαμ - Μεταγραφάρα με σούπερ σταρ του ΝΒΑ!

Έτσι… απαντάει ο Ολυμπιακός. Διαβάστε το όνομα στο sportdog.gr

Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά στην κατάστασή του στην Ευρωλίγκα. Και αυτό γιατί και να κερδίσει Ζαλγκίρις και Νταρουσάφακα, ενδέχεται να μην προκριθεί στην οκτάδα. Το πιο λογικό θα είναι να προκριθεί, αλλά θα την πατήσει αν έρθουν κάποια «τρελά» αποτελέσματα σε άλλους αγώνες.

Το καλοκαίρι, πάντως, πλησιάζει σιγά σιγά και αναμένεται να είναι ιστορικό για τους Πειραιώτες. Θα μείνουν οι Αγγελόπουλοι; Ο Μπλατ; Θα συνεχίσει ο Σπανούλης, του οποίου ληγει το συμβόλαιο; Θα συνεχίσει ο Πρίντεζης, που ναι μεν έχει συμβόλαιο, αλλά του οφείλονται πολλά χρήματα; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Έλληνα του Ολυμπιακού! Τον "τέλειωσε" ο Μαρτίνς, ψάχνει ομάδα λόγω... κοπέλας

Απάντηση μπορεί να δοθεί μόνο όσον αφορά στους Αγγελόπουλους. Αν δεν υπάρξει κάτι συνταρακτικό, θα μείνουν και θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό. Πιθανότερο είναι να υπάρξει συμπαίκτης παρά να αποχωρήσουν.

Από κει και πέρα, θα αναζητηθεί το καλύτερο δυνατό πάνω από όλα για το ελληνικό έμψυχο υλικό, που αδυνατίζει όσο περνάει ο καιρός. Και αναμένεται να αναζητηθεί βασικός σέντερ, αφού όλα δείχνουν ότι ο Νικόλα Μιλουτίνοφ θα πάει στο ΝΒΑ.

Ενας παίκτης, που θα ήθελαν να δουν στην θέση του οι Ολυμπιακοί, είναι ο Κώστας Κουφός. Ο Ελληνοαμερικάνος σέντερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βρει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, στο οποίο βρίσκεται από το 2008. Στα 30 του χρόνια και με ισχνή παρουσία φέτος στους Κινγκς, οι πιθανότητές του να παραμένει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου δεν φαίνονται πολλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - 10 εκατ. ευρώ για αμυντικό - Θα γίνει super μεταγραφή!

Στη περίπτωση, λοιπόν, που πάρει τον δρόμο για την Ευρώπη, για τον Ολυμπιακό θα είναι τέλεια λύση, αφού και σπουδαίος παίκτης είναι και Ελληνας. Ολα αυτά είναι μακρινά, άλλα πράγματα «καίνε» τώρα τους Πειραιώτες, αλλά είναι ένα ενδεχόμενο, που δεν αποκλείεται να το βρούμε μπροστά μας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags