Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Εξέλιξη-βόμβα για το ελληνικό μπάσκετ!
Μπάσκετ
| 2019-03-26 22:43:00

Εξέλιξη-βόμβα για το ελληνικό μπάσκετ! Άσχημα νέα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Sportdog Team
Εξέλιξη-βόμβα για το ελληνικό μπάσκετ! Άσχημα νέα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Σοκ για τους «αιώνιους», εάν ισχύουν οι πληροφορίες.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν σίγουρο το Final 4 στην Αθήνα το 2020, πλέον το συγκεκριμένο ενδεχόμενο αρχίζει και απομακρύνεται!

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου που είχε αφήσει στον… αέρα ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, ήρθε το ρεπορτάζ της WallaSports από το Ισραήλ για να διερευνήσει εις βάθος τους λόγους αυτής της απόφασης, η οποία έγκειται στην πολιτική κρίση στη χώρα μας!

«Η ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε την υποψηφιότητά της για το Final 4 και υπήρξαν προχωρημένες συζητήσεις με την Ευρωλίγκα και συμφωνία πριν από τρεις μήνες. Η πολιτική κρίση, που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές τη χώρα, έχουν κάνει την κυβέρνηση να διστάζει και να σκέφτεται τη συμφωνία. Η καταληκτική περίοδος για τη μεταφορά των χρημάτων έχει περάσει και υπάρχει πραγματική πιθανότητα η διοργάνωση του 2020 να δοθεί σε άλλη πόλη.

Η Ευρωλίγκα περιμένει ακόμα την απόφαση των Ελλήνων και είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η υποψηφιότητα της Αθήνας δεν έχει αποσυρθεί, αλλά ήδη υπάρχουν υποψηφιότητες για αντικατάσταση: Το Παρίσι και το Κάουνας» αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα!

Η εξέλιξη αυτή προφανώς και δεν… ικανοποιεί ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε τον Ολυμπιακό, καθώς θα ήθελαν πολύ να φτάσουν σε ένα Fianl 4 και να είναι γηπεδούχοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags