Facebook Pixel Νίκος Ζήσης - ΑΕΚ: Τρομερό σκηνικό με Ζήση και ΑΕΚτζήδες
| 2019-03-27 23:30:00

Τρομερό σκηνικό με Ζήση και ΑΕΚτζήδες - Τι δήλωσε ο Έλληνας άσος

Sportdog Team
Τρομερό σκηνικό με Ζήση και ΑΕΚτζήδες - Τι δήλωσε ο Έλληνας άσος

Απίστευτες στιγμές μετά το Μπάμπεργκ - ΑΕΚ.

Νίκος Ζήσης - ΑΕΚ: Ακόμα ένα... ημίχρονο για την πρόκριση, επεσήμανε πως υπάρχει για την Μπάμπεργκ, ο Νίκος Ζήσης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Έλληνας άσος, τόνισε πως ακόμα δεν έχει κριθεί η πρόκριση και πως περιμένει ένα σκληρό ματς στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα, ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για την αποθέωση που το επιφύλασσε, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί για την επιστροφή του, ακόμα και ως αντίπαλο στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM o Νίκος Ζήσης:

Για τη νίκη της Μπάμπεργκ και τη διαφορά: «Κερδίσαμε, αλλά το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων δεν είναι κάτι στο μπάσκετ. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και το άφησαν οι διαιτητές. Νομίζω πως οι διαιτησίες είναι λίγο ασταθείς στη διοργάνωση αυτή. Έχει παράπονα και η ΑΕΚ και η Μπάμπεργκ για αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και συγκεκριμένο τρόπο που επιτίθεται και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η απουσία του Ματσιούλις ο οποίος βοηθάει πολύ στο παιχνίδι της. Του εύχομαι περαστικά. Περιμένουμε μια σκληρή ρεβάνς στην Αθήνα».



Για τους τομείς που βελτιώθηκε η ομάδα του: «Σίγουρα είχαμε καλή ψυχολογία και διορθώσαμε τις αδυναμίες μας. Έχουμε μια ομάδα που στηρίζεται στο ατομικό ταλέντο. Παλαιότερα δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε έτσι σκληρά όπως σήμερα. Αλλά διορθώνουμε πράγματα, δουλεύουμε στην ομαδικότητα και σήμερα μας βγήκε απέναντι σε μια καλή αμυντικά ομάδα που έχει σωστή τακτική και προσήλωση στο πλάνο της».

Για την επιστροφή στην Αθήνα: «Αρχικά ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ που τραγούδησε το όνομα μου. Θα είναι περίεργη η επιστροφή μου στο ΟΑΚΑ μετά από τόσα χρόνια. Πέρασε μια ολόκληρη ζωή. Η Αθήνα μου λείπει... το μέλλον θα δείξει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags