Facebook Pixel Πάμπλο Λάσο: Προκαλεί τον Παναθηναϊκό με τις δηλώσεις του
| 2019-03-28 23:48:00

Απίθανη υπεροψία από Λάσο: «Δεν έχω χάσει από κανένα προπονητή του Παναθηναϊκού»

Sportdog Team
Απίθανη υπεροψία από Λάσο: «Δεν έχω χάσει από κανένα προπονητή του Παναθηναϊκού»

Προκλητική δήλωση του τεχνικού της Ρεάλ.

Όρεξη για αστειάκια είχε ο Πάμπλο Λάσο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο Ισπανός τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την νίκη. Νομίζω παίξαμε σταθερά σε όλο το παιχνίδι και το πρόβλημα στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ότι χάσαμε εύκολα σουτ και δεν πήραμε τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός πήρε ρυθμό, ο Καλάθης σε τέτοια παιχνίδια είναι κυρίαρχος. Έπειτα καταλάβαμε τι έπρεπε να κάνουμε για να επιστρέψουμε. Για αυτό κερδίσαμε στις τελευταίες τρεις περιόδους, όντας ψυχικά συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Το τελευταίο σουτ καθόρισε τον νικητή με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος στην πρώτη περίοδο και εμάς στις υπόλοιπες τρεις. Είμαι χαρούμενος που παίξαμε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, γνωρίζοντας την κατάσταση της ομάδας μου».

Για την τελευταία φάση: «Πόσα χρόνια βλέπετε μπάσκετ; Αυτά συμβαίνουν. Έπαιξε καλή άμυνα ο Παναθηναϊκός, αλλά η μπάλα μπήκε και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού με τον Πιτίνο: «Έχω πολύ σεβασμό για όλους τους προπονητές που έχω συναντήσει στον Παναθηναϊκό. Ο σεβασμός μου για τον Πασκουάλ είναι μεγάλος, γιατί έχουμε παίξει αντίπαλοι στην Ισπανία. Έκανε σπουδαία δουλειά όσο ήταν εδώ. Έχω μόνο καλά λόγια να πω για όλους. Έχει αλλάξει πλέον παίκτες, την δομή της ομάδας αλλά πάντα λέω ότι κάθε προπονητής του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πάμπλο Λάσο έχει μηδέν νίκες. Είναι εδώ για να βοηθήσουν την ομάδα τους. Σέβομαι την δουλειά τους, ήταν πολύ ανταγωνιστικοί. Ήταν πάντα δύσκολο να τους αντιμετωπίζεις».

Για τον Ρούντι: «Στο τελευταίο σύστημα έκανα καλή δουλειά. Δεν ήταν αυτό το σύστημα. Ήταν σωστό γιατί ανοίξαμε το γήπεδο με Γιουλ, Ρούντι, Καμπάτσο. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν δύσκολο λόγω των αλλαγών και θα έπρεπε να παίξουμε 1 εναντίον 1. Ήμασταν έξυπνοι στο να κινηθούμε και να ψάξουμε τον ελεύθερο παίκτη. Όλοι οι παίκτες είναι ικανοί να πάρουν το τελευταίο σουτ. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις την άμυνα, απλώς μπήκε το σουτ».

Για τον αντίπαλο στα πλέι οφ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είμαι ήδη εδώ. Είναι θετικό αυτό για την ομάδα μου. Για να πω την αλήθεια, κάθε παίκτης είπε διαφορετική ομάδα. Τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την Αρμάνι, την Μπασκόνια. Στόχος μου είναι να είναι έτοιμη η Ρεάλ Μαδρίτης για να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags