Facebook Pixel Σαρούνας Γιασικεβίτσιους - Ολυμπιακός: Η μη... εξήγηση για το σερί με Ολυμπιακό και η αποκάλυψη για Πασκουάλ!
Μπάσκετ
| 2019-03-30 00:34:00

Η μη... εξήγηση του Σάρας για το σερί με Ολυμπιακό και η αποκάλυψη για Πασκουάλ!

Sportdog Team
Η μη... εξήγηση του Σάρας για το σερί με Ολυμπιακό και η αποκάλυψη για Πασκουάλ!

Τι είπε για τη νίκη της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και τη συνέχεια.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετράει επτά νίκες επί του Ολυμπιακού ως προπονητής της Ζαλγκίρις, όμως τόνισε πως δεν μπορεί να εξηγήσει πού οφείλεται αυτή η κυριαρχία, όπως δήλωσε μετά το νέο... θρίαμβό του στο ΣΕΦ.

Ο Λιθουανός κόουτς δήλωσε πάντως χαρούμενος που ακόμα η ομάδα του ελπίζει σε πρόκριση, ενώ αποκάλυψε και ποια συμβουλή του είχε δώσει ο Τσάβι Πασκουάλ.


Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον χαρακτήρα τους. Δεν παίζουμε τόσο καλά, αλλά παλεύουμε. Μπορέσαμε να κάνουμε νίκες. Ελπίζω να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό». 

Για τα σενάρια πρόκρισης και την ανταγωνιστική Euroleague: «Το περίμενα. Ήταν προφανές πως φέτος θα έχουμε την μεγαλύτερη μάχη. Το Top 3 είναι μπροστά. Η Εφές και η Μπαρτσελόνα τις ακολούθησαν. Κάποιες άλλες δεν είχαν πιθανότητες. Μετά ξέραμε πως θα υπάρχει μάχη για τις θέσεις 6-8. Φαινόταν τις τελευταίες εβδομάδες ότι θα γίνει αυτό. Χαιρόμαστε που είμαστε ζωντανοί για την πρόκριση. Περιμένουμε κάποιους παίκτες να επιστρέψουν και θέλουμε να παίξουμε καλύτερα».

Για τη θέση του Ολυμπιακού πριν από μερικές εβδομάδες και την πτώση του και την άνοδο της Ζαλγκίρις: «Ο Τσάβι Πασκουάλ μου είπε: "Κοίτα Σάρας. Το μεγαλύτερο μυστικό είναι να μην χάσεις 3-4 σερί ματς, μπορεί να μείνεις εκτός". Αυτό έγινε σε εμάς και στον Ολυμπιακό. Αν δεν παίζεις με το 100% του ρόστερ σου είναι δύσκολα τα πράγματα. Αυτό έγινε για εμάς. Χαιρόμουν με το πού πηγαίναμε τον Δεκέμβριο. Ξαφνικά χάσαμε παίκτες και έγιναν δύσκολα τα πράγματα. Μετά όλα είναι φυσιολογικά. Είναι σημαντικό να κάνεις 3-4 σερί νίκες, για καλύψεις το χαμένο έδαφος». 

Για τις επτά νίκες του επί του Ολυμπιακού: «Σε κάθε ματς υπάρχει μια νέα ιστορία. Χάσαμε από πολλές ομάδες. Δεν υπάρχουν θεωρίες. Πάντα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags