Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ευρωλίγκα: Ο Μπριάντε Γουέμπερ ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα σε κλάματα και δήλωσε πως αυτό συνέβη γιατί δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.
Μπάσκετ
| 2019-03-30 10:00:00

Απίθανες ατάκες από Γουέμπερ - Συγκίνησε - Τι είπε για Σπανούλη - Ελπίζει στην πρόκριση!

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες από Γουέμπερ - Συγκίνησε - Τι είπε για Σπανούλη - Ελπίζει στην πρόκριση!

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Ευρωλίγκα: Ο Μπριάντε Γουέμπερ, ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα σε κλάματα και ο ίδιος δήλωσε πως αυτό συνέβη γιατί έδωσε το 100% του αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν οι Ερυθρόλευκοί τη νίκη.

Επιπλέον απάντησε ότι δεν ξέρει αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σε περίπτωση που έπαιζαν οι Σπανούλης και Στρέλνιεκς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Χάσαμε και τώρα εγώ δεν θέλω να εξαρτιόμαστε από άλλους, σε αυτή την τελευταία αγωνιστική που έρχεται. Εγώ προσπάθησα να κάνω αυτό που έπρεπε, όμως δεν κάναμε την δουλειά που έπρεπε, έτσι ώστε να καθαρίσουμε την πρόκρισή μας. Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς τόσο καλά όπως το πήγαμε στο μεγάλο διάστημα.

Έκλαψα κι αυτή είναι η αντίδρασή μου κάθε φορά που νιώθω πως έκανα αυτό που έπρεπε, έδωσα το 100%, όμως δεν ήρθε η νίκη. Δεν μπορώ να πω το αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, εάν έπαιζαν οι Σπανούλης και Στρέλνιεκς. Εγώ κλήθηκα να έχω συγκεκριμένους ρόλους κι αυτό κάνω κάθε φορά στο γήπεδο. Αυτό θέλω να κάνω, το προσπαθώ και σιχαίνομαι να χάνω. Θέλω να δίνω τα πάντα στο γήπεδο! Θα κάνω ό,τι μου ζητάει η ομάδα και ελπίζω στη συνέχεια να καταφέρουμε να προκριθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags