Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιωάννης Παπαπέτρου: «Ήταν ανεπίτρεπτο - Αυτό φταίει για την μεταμόρφωση του ΠΑΟ»
| 2019-03-30 13:01:00

Ξεκάθαρος Παπαπέτρου: «Ήταν ανεπίτρεπτο - Αυτό φταίει για την μεταμόρφωση του ΠΑΟ»

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Παπαπέτρου: «Ήταν ανεπίτρεπτο - Αυτό φταίει για την μεταμόρφωση του ΠΑΟ»

Μίλησε για την ήττα από τη Ρεάλ, αλλά και γενικά για την εικόνα του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την ήττα από την Ρεάλ, αλλά και για την εικόνα των Πράσινων μετά την έλευση του Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ):

- Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός;

«Αυτό που ξέρω είναι ότι είχαμε το παιχνίδι στο χέρι μας. Ρολάραμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος επιτρέψαμε να πρωταγωνιστήσει ο παράγοντας τύχη. Στην ΤΣΣΚΑ η τύχη χαμογέλασε σ` εμάς, με την Ρεάλ όμως ήταν με το μέρος των Ισπανών».

- Ο Παναθηναϊκός απώλεσε την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά από την 29η αγωνιστική την πρόκριση στα πλέι οφ. Τι έφταιξε και από το +18, χάσατε ένα δικό σας ματς;

«Δεν ξέρω ποιος ακριβώς είναι λόγος. Είχε ξανασυμβεί να χάσουμε διαφορά και τελευταία λίγο έλειψε να το πληρώσουμε με την Μπασκόνια. Χαλαρώσαμε. Κάναμε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα, ελέγχαμε το ματς, αλλά χαλαρώσαμε όπως με την Μπασκόνια, κάτι το οποίο θεωρώ ανεπίτρεπτο. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ήταν κρίμα που χάσαμε με την Ρεάλ, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουμε παίξει πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας με την εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρεάλ».

- Πλέον η νίκη επί της Μπουντούτσνοστ (4/4) είναι μονόδρομος...

Είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι και με νίκη επί της Μπουντούτσνοστ παίρνουμε την πρόκριση στα πλέι οφ. Η ομάδα κυνηγάει την πρόκριση και θα είναι μεγάλη επιτυχία αν σκεφτούμε πως ξεκίνησε η σεζόν και τι έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα».

- Το διάστημα που ο Παναθηναϊκός είχε μείνει πίσω βαθμολογικά υπήρχαν σκέψεις ότι η ομάδα δεν θα προλάβει το τρένο των πλέι οφ;

«Δύο μήνες πριν πολλοί ήταν αυτοί που έχασαν την αυτοπεποίθηση και την πίστη τους στην ομάδα. Εμείς συνεχίσαμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε. Έχουμε κάνει μία πορεία τους τελευταίους δύο μήνες, που πραγματικά μας αξίζει να βρεθούμε στα πλέι οφ».

- Η ολική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού τους τελευταίους δύο μήνες είναι έργο Πιτίνο;

«Νομίζω ότι όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης και στις αποτυχίες, αλλά και στις επιτυχίες. Ο κόουτς σίγουρα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αλλά νομίζω ότι όλοι έχουμε έρθει πολύ κοντά, έχουμε γίνει οικογένεια και σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

- Ο αγώνας με την Ρεάλ ήταν μία καλή ευκαιρία για να τεστάρετε δυνάμεις, ενόψει πλέι οφ;

«Η είσοδος μας στα πλέι οφ δεν είναι σίγουρη ακόμα, αλλά ευτυχώς η πρόκριση είναι στο χέρι μας. Αυτό ήταν απλά ένα κομβικό παιχνίδι και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε και σήμερα. Μακάρι να τον είχαμε κάνει να χαμογελάσει, εξασφαλίζοντας από σήμερα (σ.σ. 28/3) την πρόκριση».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags