Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Τα σενάρια για το μέλλον του αρχηγού
Μπάσκετ
| 2019-04-01 17:15:00

Σενάρια που... τρελαίνουν για την επόμενη ομάδα του Σπανούλη - Λέτε να σκάσει βόμβα μεγατόνων;

του Pick n' Scroll
Σενάρια που... τρελαίνουν για την επόμενη ομάδα του Σπανούλη - Λέτε να σκάσει βόμβα μεγατόνων;

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες. Ποιοι περιμένουν; Απίθανα πράγματα...

Με τον Βασίλη Σπανούλη όλα πήγαν καλά. Στέφθηκε με επιτυχία, δηλαδή, η επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, προκειμένου να αποκατασταθεί η ρήξη στον περονιαίο τένοντα που υπέστη. Καλώς και λογικώς εχόντων των πραγμάτων ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στη δράση σε περίπου 6 μήνες.

Το θέμα είναι που θα τον βρει αυτή η επιστροφή. Κατ' αρχάς ο 36χρονος γκαρντ έχει πει ότι θέλει να συνεχίσει για αρκετά ακόμη χρόνια να παίζει μπάσκετ. Είναι η ζωή του ολόκληρη και το θέμα είναι ότι και σωματικά δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Από κει και πέρα, το συμβόλαιο του Σπανούλη με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι που μας έρχεται. Το καλοκαίρι, που μας πέρασε, οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει μόνο για ένα χρόνο. 

Στη ζωή και στον αθλητισμό έχουμε δει πολλά πράγματα. Πολλά πράγματα που δεν πιστεύαμε ότι θα γίνουν. Ενα από αυτά ήταν και η μετακόμιση του Σπανούλη στον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2010. Δεν λέμε ότι τώρα είναι πιθανό ο Σπανούλης να πάει στον Παναθηναϊκό. Λέμε ότι θα μας κάνει τεράστια εντύπωση, αν δεν μείνει στην ομάδα του Πειραιά. 



Το ερωτηματικό που μπαίνει εδώ είναι τι θα γίνει στον Ολυμπιακό. Ποια θα είναι η τακτική των Αγγελόπουλων; Τι ομάδα θα θέλουν να φτιάξουν; Θα έχουν και συμπαίκτη μαζί τους; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Ολα θα φανούν το καλοκαίρι.

Αν μία στο εκατομμύριο ο Σπανούλης δεν μείνει στον Ολυμπιακό, η Ευρώπη τον περιμένει. Αρκετά είναι τα μεγάλα κλαμπ που θα κοιτάξουν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για παίκτη υψηλότατης κλάσης. Είναι ότι μαζί με την κλάση, παίρνουν και έναν legend, που αυτομάτως ανεβάζει τις μετοχές της ομάδας. 

Είπαμε όμως: θα είναι απίθανο να φύγει ο Σπανούλης από τον Ολυμπιακό, όσο και αν στη ζωή και στον αθλητισμό όλα αλλάζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Oβίδες" για Αγγελόπουλους, Λαυρίου, ΣΕΦ - "Ένα παιδί πέθανε σαν το σκυλί και πανηγυρίζετε;"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags