Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" του Γιαννακόπουλου για το καλοκαίρι!
Μπάσκετ
| 2019-04-03 15:40:00

"Θηρίο" από το NBA: Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" του Γιαννακόπουλου για το καλοκαίρι!

του Pick n' Scroll
 "Θηρίο" από το NBA: Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" του Γιαννακόπουλου για το καλοκαίρι!

Φτιάχνει δίδυμο-φωτιά με Παπαγιάννη. Θυμίζει τον... Μπλακ.

Τον Παναθηναϊκό το βασικό που τον νοιάζει είναι η νίκη αύριο επί της Μπουντούτσνοστ και η πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Ως τεράστιο κλαμπ, όμως, που είναι, δεν μπορεί να μη σκέφτεται την επόμενη μέρα. Μάλιστα, πιο πολύ θα προβληματιστεί το θέμα του προπονητή, παρά από αυτό του ρόστερ. Γιατί το έμψυχο δυναμικό του είναι εξαιρετικό, τουλάχιστον όσον αφορά στους Ελληνες παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός έχει τον κορμό της Εθνικής και αυτό που θα πρέπει να βρει είναι ορισμένους πολύ καλούς ξένους παίκτες. Κάτι που δεν θα είναι δύσκολο, ειδικά αν μείνει ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός εκτός των άλλων το καλοκαίρι θα αναζητήσει βασικό σέντερ, κομμάτι στο οποίο απέτυχε παταγωδώς φέτος. Ο Λάσμε αποδείχτηκε ότι τα πολύ καλά του χρόνια έχουν περάσει, ο Πέιν ήταν χειρότερος από πέρυσι και δικαίως είδε την πόρτα της εξόδου πολύ γρήγορα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν του χρόνου στη θέση "5" τον Γιώργο Παπαγιάννη, που πάει από το καλό στο καλύτερο και λογικά τον Ιαν Βουγιούκα, που ως τρίτος σέντερ κάνει μία χαρά τη δουλειά του. Αυτός που θα αναζητηθεί, είναι το βαρύ χαρτί με τους "πράσινους" να θέλουν έναν παίκτη στο στυλ του Ταρίκ Μπλακ της Μακάμπι, του Μπράντον Ντέιβις της Ζαλγκίρις ή του Μπράιαντ Ντάνστον της Εφές. Τόσο καλό παίκτη δηλαδή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μία ακόμη χρονιά θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, θέλοντας να δει την ομάδα του όσο πιο ψηλά γίνεται. Και γνωρίζει άριστα ότι η υπέρβαση πρέπει να γίνει στη θέση του βασικού σέντερ. 

Ισως μάλιστα η λύση να αναζητηθεί στο ΝΒΑ, καθώς οι πολύ καλοί σέντερ που αγωνίζονται στην Ευρώπη, είναι είτε πάρα πολύ ακριβοί, είτε δεσμεύονται με συμβόλαια. Αντίθετα, στις ΗΠΑ υπάρχουν παίκτες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, έστω και αν δεν τους γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Ηξεραν πολλοί τον Μπλακ πριν τον πάρει η Μακάμπι ή τον Ντέιβις, πριν πάει στην Ζαλγκίρις; Οχι είναι η απάντηση.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και θα τα μάθουμε όλα, αν και όπως αναφέραμε αυτό που προέχει για τον Παναθηναϊκό είναι η νίκη-πρόκριση επί της Μπουντούτσνοστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε πριν από λίγο: Είδηση-βόμβα στην Ευρωλίγκα - Πανηγυρίζουν στον Παναθηναϊκό!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags