Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Γιουλ, Ρούντι, Ράντολφ και Ντεκ αμφίβολοι ενόψει Ζαλγκίρις
Μπάσκετ
| 2019-04-03 16:45:00

Άσχημα τα νέα για Ολυμπιακό - Τρέμουν στο Λιμάνι - Δύσκολη η πρόκριση στα πλέι οφ!

Sportdog Team
Άσχημα τα νέα για Ολυμπιακό - Τρέμουν στο Λιμάνι - Δύσκολη η πρόκριση στα πλέι οφ!

Τα δεδομένα που φέρνουν σε αρκετά δύσκολη θέση τους Ερυθρόλευκους

Ευρωλίγκα: Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε ενόψει του παιχνιδιού με την Ζαλγκίρις, το οποίο ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό αφού θέλει οπωσδήποτε νίκη της Βασίλισσας για να προκριθεί, αν φυσικά νικήσει κι εκείνος στο ΣΕΦ την Νταρουσάφακα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν μοιάζει καθόλου σίγουρο αφού όπως δήλωσε και ο προπονητής της Ρεάλ, έχει σημαντικές απουσίες. Αμφίβολοι για το ματς είναι οι Γιουλ, Ρούντι, Ράντολφ και Ντεκ. 

Σύμφωνα πάντως με τα ισπανικά δημοσιεύματα ο Γιούλ, έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο Γιουλ έχει μυϊκά προβλήματα και ο Ρούντι στον αστράγαλό του. Ο Ράντολφ φαίνεται πως είναι καλύτερα με τον τραυματισμό του στον ώμο και προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Ντεκ. Ωστόσο, αυτοί οι τέσσερις παίκτες είναι αμφίβολοι για το το ματς με τη Ζαλγκίρις.

Η Ζαλγκίρις είχε μια δύσκολη αρχή στη σεζόν, γιατί έχασε πολλά ματς εντός έδρας. Όμως, ξέρει πώς να είναι ανταγωνιστική και παρέμεινε ζωντανή στο τελευταίο ματς της regular season. Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά και θα παίξει σε ένα ματς ζωής ή θανάτου με εμάς. Είναι μια απαιτητική αντίπαλος, που κάνει ροτέισιον και παίρνει ό,τι μπορεί από την άμυνά της. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι στο Κάουνας και ξέρουμε πως θα έχουμε ένα περίπλοκο αγώνα μπροστά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags