Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι είπε για την πρόκριση ο Μπλατ - Είδηση που σοκάρει για Στρέλνιεκς (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2019-04-04 16:10:00

Τι είπε για την πρόκριση ο Μπλατ - Είδηση που σοκάρει για Στρέλνιεκς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τι είπε για την πρόκριση ο Μπλατ - Είδηση που σοκάρει για Στρέλνιεκς (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι με τον Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως η πρόκριση δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο στην νίκη αλλά και στα αποτελέσματα μερικών ομάδων που αγωνίζονται σήμερα.

Αυτό το γνωρίζει καλά και ο Ντέιβιντ Μπλατ, που δήλωσε ότι τα μάτια όλων είναι στραμμένα στα σημερινά παιχνίδια και στάθηκε στο γεγονός ότι προσπαθεί να διδάξει στην ομάδα πως να είσαι σταθερός και φιλόδοξος ενώ δήλωσε πως ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό και στην κατάσταση του Δημήτρη Αγραβάνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα: όλα τα μάτια είναι στα αποψινά αποτελέσματα, αλλά θα προσεγγίσουμε το ματς με επαγγελματισμό και πάθος και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Παίζουν καλά τον τελευταίο καιρό και δημιουργούν πολλά προβλήματα στους αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να είμαστε η καλύτερη δυνατή ομάδα που μπορούμε.

Για το πόσο δύσκολο είναι να προετοιμάσει την ομάδα για ένα ματς το οποίο κανείς δεν ξέρει αν θα προσφέρει κάτι: Ίσως να εξαρτάται η πρόκριση από το αυριανό ματς και πρέπει να ετοιμαστούμε. Να είσαι σοβαρός και φιλόδοξος είναι συνήθεια που πρέπει να έχει κάθε ομάδα. Αυτό προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά. Να είμαστε η ίδια ομάδα κάθε μέρα.

Για τη διαφορετική ώρα έναρξης: Δεν το έχω σκεφτεί. Όλες οι ομάδες είναι επαγγελματικές και αντιμετωπίζουν με σεβασμό και επαγγελματισμό τα παιχνίδι. Αν μας ευνοήσουν τα αποτελέσματα, θα έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο το γεγονός ότι ξεκινούν διαφορετική ώρα τα παιχνίδια.

Για τους Στρέλνιεκς και Αγραβάνη: Δυστυχώς ο Στρέλνιεκς θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Ο Αγραβάνης ελπίζω να είναι έτοιμος να παίξει. Οφείλουμε να διαχειριστούμε και αυτό το κομμάτι. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags