Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιωάννης Παπαπέτρου: «Δεν έχουμε πως χάσαμε από τον Ρούντι - Έχουμε σοβαρές πιθανότητες»!
Μπάσκετ
| 2019-04-07 12:11:00

«Δεν έχουμε ξεχάσει πως χάσαμε από τον Ρούντι - Σοβαρές πιθανότητες με Ρεάλ»!

Sportdog Team
«Δεν έχουμε ξεχάσει πως χάσαμε από τον Ρούντι - Σοβαρές πιθανότητες με Ρεάλ»!

Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε αυτή τη δήλωση;

Παναθηναϊκός - Ιωάννης Παπαπέτρου: Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για τα ματς των play offs με τη Ρεάλ και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι Πράσινοι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους απέναντι στους Μαδριλένους.

«Δεν έχουμε ξεχάσει πώς χάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι με το σουτ του Ρούντι. Άρα εύλογα κάπου ο εγωισμός μας επιβάλλει τη ρεβάνς, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Θεωρώ, πάντως, ότι τη στιγμή που πρέπει, θα είμαστε απολύτως έτοιμοι», ανέφερε αρχικά ο Παπαπέτρου στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News» και στη συνέχεια στάθηκε στη στήριξη του κόσμου:

«Ακούγαμε από πολλούς φέτος ότι δεν έχουμε τύχη και ότι δεν θα πάμε στα πλέι οφ. Αντιδράσαμε, δουλέψαμε, τα δώσαμε όλα και γυρίσαμε την κατάσταση. Και ναι μεν θα αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ με μειονέκτημα έδρας, όμως είμαστε αποφασισμένοι για σκληρές μάχες μέχρι το τέλος. Και από τις ομάδες με μειονέκτημα, πιστεύω ότι είμαστε αυτή με τις πιο σοβαρές πιθανότητες να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Ο κόσμος ήταν είναι και θα είναι στο πλευρό μας. Με την Μπουντούτσνοστ είχαμε άγχος στην αρχή, όμως οι ιαχές, τα τραγούδια και όλη γενικά η υποστήριξη ήταν κάτι το φανταστικό. Και όχι μόνο σε αυτό το ματς, αλλά σε όλη μας γενικά την πορεία μέχρι τώρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags