Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό
| 2019-04-07 21:05:00

Τα είπε "έξω από τα δόντια" ο Παπαθεοδώρου - "Θα έρθουν κι άλλες τέτοιες βραδιές"

Sportdog Team
Τα είπε "έξω από τα δόντια" ο Παπαθεοδώρου - "Θα έρθουν κι άλλες τέτοιες βραδιές"

Ο κόουτς του Δικεφάλου μίλησε για τα προβλήματα της ομάδας. 

ΠΑΟΚ: Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και εστίασε στα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και τα αποθέματα που δείχνουν ότι δεν έχουν οι παίκτες του.

Τόνισε πόσο σημαντικό είναι να βρουν κίνητρο γιατί διαφορετικά θα έρθουν κι άλλες μέρες σαν κ αυτή και μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ πρέπει να σέβεται την παρουσία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

 «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκρισή του στα playoffs της EuroLeague. Ήταν σπουδαίο επίτευγμα με τον τρόπο που το πέτυχε το τελευταίο δίμηνο και καλή επιτυχία στη συνέχεια της διοργάνωσης. Για το παιχνίδι δεν νομίζω ότι αξίζουν πολλά λόγια. Ωραία ήταν η Αθήνα, την είδαμε… Μας έκανε λίγο βροχή χθες, σήμερα είχε λίγο καλύτερη μέρα το πρωί. Έβρεξε πάλι εδώ στο γήπεδο και επιστρέφουμε…»

Επιπλέον είπε ότι «η εικόνα που είχαμε, είναι η εικόνα που έχουμε όλη την εβδομάδα. Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη, ειδικά όταν έχεις αντίπαλο μια ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό», ενώ για το αν μπορεί να βρει εξήγηση, τόνισε: «Μπορώ να δώσω ερμηνείες, αλλά είμαστε σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και πρέπει να σεβόμαστε την παρουσία μας ανεξαρτήτως των θεμάτων που υπάρχουν και να παρουσιαζόμαστε σαν κανονική ομάδα. Δεν ξέρω κατά πόσο ο καθένας έχει αποθέματα. Εμείς δεν δείχνουμε να έχουμε αποθέματα, πάντως και αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί έχουμε σίγουρα ένα μήνα μπροστά μας και τα playoffs. Πρέπει να βρούμε κίνητρο… Τα παιδιά έχουν πάρα πολλά θέματα, έχουν περάσει πάρα πολύ δύσκολα από την αρχή μέχρι τώρα και δεν είναι εύκολο να κρατιέσαι σε ένα επίπεδο, όταν μάλιστα δεν έχεις να περιμένεις κάτι ιδιαίτερο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε. Αν δεν προσπαθήσουμε θα γνωρίσουμε και άλλες τέτοιες άσχημες βραδιές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags