Facebook Pixel Ντέιβιντ Μπλατ - Βαγγέλης Μάντζαρης: "Πού πέφτει το ΣΕΦ; - Είστε ξεφτίλες"
| 2019-04-13 19:11:00

Ξέσπασμα: "Πού πέφτει το ΣΕΦ; - Είστε ξεφτίλες - Πάλι καλά με Μάντζαρη - Το κρύβει ο Μπλατ"

Sportdog Team
Ξέσπασμα: "Πού πέφτει το ΣΕΦ; - Είστε ξεφτίλες - Πάλι καλά με Μάντζαρη - Το κρύβει ο Μπλατ"

"Παραιτηθείτε όλοι!". Τρελαμένοι Ολυμπιακοί. "Μεγάλος παίκτης ο...".

Ντέιβιντ Μπλατ - Βαγγέλης Μάντζαρης: Ο Ολυμπιακός με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε τον ΠΑΟΚ με 80-59 στο ΣΕΦ, το οποίο ήταν όμως άδειο, καθώς δεν βρέθηκαν στις εξέδρες περισσότεροι από 1000 φίλοι της ομάδας.

Οι άδειες εξέδρες αποτέλεσαν θέμα συζήτησαν και στα Social Media, όπου παρότι υπάρχει πλέον ένα κύμα στήριξης στους παίκτες που έμειναν και… παλεύουν, υπήρξε και πάλι «κράξιμο» στον Βαγγέλη Μάντζαρη, αλλά και στον Μπλατ που δεν δίνει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που μπορούν να ξεχωρίσουν.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια στη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook:

Τον Ολυμπιακό μας θα τον κρατήσει ο κόσμος του, λίγοι και ρομαντικοί οπως πάντα,θα επιστρέψουμε κουφάλες!

Στηριξτε την ομαδα ρε Ολυμπιακαρες τον πληκτρολογιων, η ομαδα δεν θελει παλαμακια στα ευκολα και στης νικες μονο,που παιρνεται το μερος περαστικων παικτων,που δεν ξερετε κατα που πεφτει το ΣΕΦ. Η ομαδα θα γινει παλι δυνατη. Ολυμπιακος στα ευκολα ΘΡΥΛΟΣ στα δυσκολα.

Ολυμπιακός στα εύκολα και στα δύσκολα εξω οι μισθοφόροι που ρεζιλεύουν την ομάδα μας. Πρίντεζης νιλουτινοφ Παπανικολάου και φυσικά ο Μάντζαρης έδειξαν ότι ο Ολυμπιακός δε τελειώνει ποτε

Ήρωες όσοι πήγαν γήπεδο σήμερα..μόνο αυτό

Εστω κ ετσι ...απ αυτους δε πρεπει να χανουμε ουτε στο ταβλι... ενημερωση του κοσμου αμεσα γ το τι συμβαινει με την ομαδα.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΦΤΊΛΕΣ

φανηκε οτι αν υπαρχει ορεξη απο τους παικτες,γινονται πραγματα...ρε κοουτς δωσε χρονο συμμετοχης στο Βεζενκοφ,τωρα ειναι η περιοδος που μπορει να εξελιχθει σε μεγαλο παικτη.Σημερα που πηρε χρονο,εδωσε στην ομαδα

Να στηρίξουμε τον Μάντζαρη ξανά με 25 λ μ.ο για την πορεία προς την επιτυχία ,δε θα το αντέξω

Σε ματς που έληξε 20+ , σε ματς με μόνο 10 παίκτες είχαμε Μπογρης dnp,Ζεβγαρας dnp, Αγραβάνης 6.52, Κολοβέρος 2.12. Προπονηταράς ο Μπλάτ μόνο που μας το κρύβει.

Πολύ αργά θυμήθηκες τον Μάτζαρη κύριε Μπλατ. Ο mister 17 έχει στηρίξει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και οφείλει και η ομάδα να τον στηρίξει με την σειρά της

Κοιτα να δεις που εφτασε η ωρα να λεμε παλι καλα που εχουμε και τον μαντζαρη

Να πάω να δω τι;;;; Τα έργα του Μπλατ;;;;;;;;;;;;;; Εδώ δεν αντεύχονται ούτε από την τηλεόραση.... την κλείνουμε η αλλάζουμε κανάλι.... αν ήμουν Ελλάδα θα πήγαινα ΣΕφ για να κράξω τον Μπλατ που δεν έχει μάθει τους παίχτες να κάνουν επαναφορά... που στη επίθεση τους μένει η μπάλα στα χέρια ... που ξεχνάει και αχρηστεύει παίχτες... που...που....που... ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ ΤΟΥ... Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι απαντούν οι Αγγελόπουλοι - Το πρώτο "μπαμ" - Μ’ αυτόν υπογράφουν - Δύο... τρελοί στόχοι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags