Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά!
| 2019-04-14 10:14:00

Αποθέωση! Hat off Ιτούδη σε δύο Έλληνες μπασκετμπολίστες - Δεν είναι ο Σπανούλης ανάμεσά τους

Sportdog Team
Αποθέωση! Hat off Ιτούδη σε δύο Έλληνες μπασκετμπολίστες - Δεν είναι ο Σπανούλης ανάμεσά τους

Διαβάστε για ποιους πρόκειται!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά!

Αποσπάσματα από όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης στους TOURΙΣΤΕΣ που θα προβληθεί σήμερα στις 16:00 στον ΣΚΑΪ:

Για τον καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή στο μπάσκετ: «Προφανώς ο Αντεντοκούνμπο έκανε μία εκπληκτική πορεία. Του εύχομαι να είναι υγιής και να πάει ακόμα ψηλότερα, επειδή δεν έχει ταβάνι η εξέλιξή του. Πόσω μάλλον η πορεία αυτού του ανθρώπου που μέσα από τις αντιξοότητες έφτιαξε χαρακτήρα και είναι εκεί που είναι. Αλλά όλες οι γενιές, η γενιά του Νίκου Γκάλη, του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Φάνη Χριστοδούλου, του Παναγιώτη Φασούλα, είναι πολύ σημαντική στην εξέλιξη του αθλήματος. Πήρε το άθλημα ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς και το έφεραν σε ένα άλλο επίπεδο και προπονητικά εξελίχθηκε διαφορετικά. Και πλέον ο Τύπος έγραφε για τον MVP που μπορεί να είχε σκοράρει πέντε πόντους, αλλά να είχε δώσει δέκα ασίστ και να είχε πάρει επτά ριμπάουντ ή να είχε πάρει έξι κλεψίματα και να γαλουχηθεί ο κόσμος πως υπάρχουν και άλλα πράγματα στο μπάσκετ. Για να μην παρεξηγηθώ, είναι σημαντικό να έχεις έναν παίκτη που σκοράρει σαράντα πόντους, αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μετρούν».

Για το αν θα ήθελε να εργαστεί στο NBA: «Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ που θέλω να είμαι και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στην ΤΣΣΚΑ. Όλα όμως είναι μπίζνες, προφανώς, το μέλλον δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει…». 

Για την Εθνική Ελλάδας: «Είχα πρόταση και ήταν πολύ τιμητική. Είχε έρθει εδώ ο κ. Βασιλακόπουλος, αλλά η διαδικασία με τα παράθυρα και ο πόλεμος με τη FIBA και τη Euroleague δεν βοηθάει κανέναν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags