Facebook Pixel 38 κεράκια για τον πιο μπασκετικό πρόεδρο!
| 2011-01-21 21:19:00

38 κεράκια για τον πιο μπασκετικό πρόεδρο!

38 κεράκια για τον πιο μπασκετικό πρόεδρο!

Ο πιο μπασκετικός πρόεδρος της Α1, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έχει σήμερα γενέθλια. Γίνεται 38 ετών - γεννήθηκε στις 21/01/1973 - και πλέον ηγείται της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Γιατί είναι ο πιο μπασκετικός πρόεδρος; Με όσα θα διαβάσετε, θα καταλάβετε. Είναι μικρές λεπτομέρειες, που αποδεικνύουν γιατί το αίμα του αν δεν ήταν κόκκινο, θα ήταν πορτοκαλί.

* Είναι καταπληκτικός σουτέρ στα τρίποντα. Όχι μόνο από τα 6.25μ., αλλά πλέον και από τα 6.75. Οι κακές γλώσσες έλεγαν πέρυσι πως αν έπαιζε αυτός στη θέση των περισσότερων περιφερειακών του Ολυμπιακού, η ομάδα θα είχε λύσει το πρόβλημα στο σουτ!

* Είναι λάτρης των Σικάγο Μπουλς και γενικά του ΝΒΑ. Τη δεκαετία του 90' πήγαινε στο Σικάγο και έβλεπε τους Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν. Δεν είναι τυχαίο πως όταν παίζει μπάσκετ φορά τη φανέλα με τον Ταύρο και ό,τι άλλο μπορεί να τον βοηθήσει να μην τραυματιστεί!

 * Πηγαίνει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και παίζει μπάσκετ με φίλους του, πρώην παίκτες ως επί το πλείστον. Παλιότερα το έκανε στο κλειστό του Ψυχικού, πλέον το κάνει στις εγκαταστάσεις του Δούκα στο Μαρούσι.

* Σε ένα ματς ανάμεσα στους ρεπόρτερ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και το σταφ των ερυθρολεύκων, έπαιξε στο πλευρό του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Μίλαν Τόμιτς, του Νίκου Μπουντούρη και των υπολοίπων πρώην σπουδαίων παικτών. Κατάφερε να κλέψει την παράσταση ευστοχώντας σε 9 τρίποντα, τα πιο πολλά υπό πίεση.

*Λάτρεψε τον μπασκετικό Ολυμπιακό τη δεκαετία του 90'. Ήταν μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο, στο Τελ Αβίβ, στην εξέδρα με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων. Είχε διαρκείας και πήγαινε πάντα στα φάιναλ φορ για να δει την ομάδα της καρδιάς του.

* Παρακολουθεί, διαβάζει, ενημερώνεται για τα πάντα, είτε από εφημερίδες, είτε από site. Έχει άποψη και σε ορισμένες περιπτώσεις ξέρει πιο γρήγορα τα νέα από το ΝΒΑ κι από τους πλέον ενημερωμένους μπασκετικούς δημοσιογράφους.

Extra tip: Όλη μέρα στέλνει sms! Από φίλους, μέχρι δημοσιογράφους και προπονητές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags