Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπόγρης: Δεν υπολογίζεται από τον Μπλατ
| 2019-04-16 12:31:00

Φήμες για νέα ηχηρή αποχώρηση - Αυτόν "τρώει" ο Μπλατ - Αγαπημένος της εξέδρας - Θα γίνει χαμός!

του Pick n' Scroll
Φήμες για νέα ηχηρή αποχώρηση - Αυτόν "τρώει" ο Μπλατ - Αγαπημένος της εξέδρας - Θα γίνει χαμός!

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΣΕΦ. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Πολλές είναι οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στον Ολυμπιακό, αφού η ομάδα του Πειραιά κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα, ενώ πολλοί παίκτες της ομάδας βρίσκονται στην έξοδο.

Μόλις λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε η απόκτηση του Γουίλ Τσέρι από τους Ερυθρόλευκους μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε στο λιμάνι για να καλύψει την κενή θέση που άφησαν στην ομάδα οι τραυματισμοί των Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς, αλλά και η αποχώρηση του Μπριάντε Γουέμπερ.

Οι αλλαγές όμως είναι βέβαιο πως δεν θα σταματήσουν εδώ, αφού πολλά είναι τα ονόματα που θα φύγουν από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι. Ήδη ο Άξελ Τουπάν αποχώρησε, με τη συνέχεια της υπόθεσης να δίνεται στα δικαστήρια.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα συνεχίσει λογικά τη νέα σεζόν στο NBA. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού υπήρξε ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ, που αρκετές φορές μάλιστα σήκωσε μόνος του και έβγαλε "ασπροπρόσωπη" την ομάδα.

Κι εδώ φυσικά θα υπάρξει ένα τεράστιο κενό δεδομένου πως πίσω από εκείνον βρίσκονται οι Ζακ ΛεΝτέι και Γιώργος Μπόγρης. Ο Αμερικανός είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα, όπως αναφέραμε πριν λίγες μέρες, ο πιθανότερος προορισμός του είναι η Τουρκία.

Και το μπαλάκι πλέον πέφτει στον Έλληνα σέντερ του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μπόγρης ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τη φετινή σεζόν, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο έμπειρος κόουτς είχε δηλώσει πως είναι ένας παίκτης που κάθε προπονητής θα τον ήθελε στην ομάδα του και ότι όπου κι αν πάει θα τον πάρει μαζί του. Έδειχνε να τον εμπιστεύεται και να του δίνει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Στην πορεία αυτό όμως κάπου σταμάτησε. Ο χρόνος συμμετοχής του στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στην Ελλάδα είναι ελάχιστος.

Ακόμη και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που οι Ερυθρόλευκοι λόγω των πολλών απουσιών κατέβηκαν μόνο με 8 επαγγελματίες παίκτες, ο Γιώργος Μπόγρης δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η εμπιστοσύνη του Ντέιβιντ Μπλατ στο πρόσωπο του 30χρονου σέντερ, ο οποίος διατηρεί εξαιρετική σχέση με την κερκίδα, δείχνει να έχει χαθεί και το μόνο σίγουρο είναι πως δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά.

Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός σέντερ πρώτης γραμμής, ώστε να καλυφθεί το μεγάλο κενό που θα αφήσει ο Μιλουτίνοφ, δύσκολα θα μπορέσει ο Έλληνας παίκτης να παραμείνει στην ομάδα και να πάρει χρόνο συμμετοχής και τη νέα σεζόν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags