Facebook Pixel "Ντου" Ολυμπιακού σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη
| 2019-04-16 16:45:00

"Ντου" Ολυμπιακού σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη - Έξυπνα "μπαμ" Μπλατ - Αυτοί "διώχνουν" Μάντζαρη, Μπόγρη!

του Pick n' Scroll
"Ντου" Ολυμπιακού σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη - Έξυπνα "μπαμ" Μπλατ - Αυτοί "διώχνουν" Μάντζαρη, Μπόγρη!

"Σεισμός" στην Α1 και "χτυπήματα" παντού! Έχουμε ονόματα!

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον δρόμο που χάραξε κάνοντας ακόμη πιο ουσιαστικές επαφές για τη συμμετοχή του στην Αδριατική Λίγκα. Οπως αναφέρουν και διάφορα ρεπορτάζ από το πρωί, σκοπός του είναι να κατεβάσει και ομάδα στην Α2, ώστε να μη χρειαστεί να ξεκινήσει από τα πολύ χαμηλά, όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όλα αυτά, βέβαια, είναι ακόμη στη θεωρία και μένει να δούμε τι ακριβώς θα γίνει. Το μόνο σίγουρο, αυτό που έχουμε στα χέρια μας μέχρι τώρα, είναι ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. 

Επίσης, ο Ντέιβιντ Μπλατ παραμένει στη θέση του, έχοντας άλλωστε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Το ρόστερ της ομάδας δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το τρέχον, αφού οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές.

Οι Πειραιώτες θα αλλάξουν σχεδόν όλους τους ξένους τους και αρχικός στόχος είναι να αποκτηθεί ένας ηγέτης στην περιφέρεια σαν τον Τεόντοσιτς ή τον Ντιλέινι. Ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει στα ερυθρόλευκα, αλλά δεν θα έχει τον ρόλο που είχε.



Θα υπάρξουν αλλαγές και στο ελληνικό κομμάτι της ομάδας. Βαγγέλης Μάντζαρης και Γιώργος Μπόγρης είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μείνουν και του χρόνου. Για τη θέση του Μάντζαρη, ο Μπλατ θα ήθελε τον Κόνιαρη του ΠΑΟΚ ή τον Μποχωρίδη του Άρη. Έναν πιο φρέσκο παίκτη, δηλαδή, που θα έρθει και θα... δαγκώνει. Γι' αυτή του Μπόγρη, ο Κακλαμανάκης του Λαυρίου ακούγεται πολύ, ενώ πάντα στο μυαλό υπάρχει και ο Ζακ Ογκαστ, που βρίσκεται στην Γαλατά. 

Ο προπονητής των Πειραιωτών έχει σταμπάρει και άλλες περιπτώσεις Ελλήνων που θα ήθελε να δει στην ομάδα του. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι ένας τέτοιος, αλλά και ο Λεωνίδας Κασελάκης του Προμηθέα. Και οι δύο έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους, αλλά υπάρχουν και μπάι-άουτ, οπότε αν θελήσει ο Ολυμπιακός, θα μπορέσει να τους κάνει δικούς του.

Η ομάδα του Πειραιά θα κυνηγήσει και ό,τι ελληνικό ταλέντο υπάρχει. Η δεξαμενή δεν είναι μεγάλη, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" θα κυνηγήσουν όποια καλή περίπτωση θεωρούν ότι μπορεί να τους κάνει δουλειά. Ο Μαντζούκας του Προμηθέα είναι στη κορυφή αυτής της λίστας, όπως και ο Καράμπελας του Περιστερίου, αν και ο Ολυμπιακός έχει ήδη ορισμένα μεγάλα ταλέντα, όπως ο Ποκουσέφσκι και ο Αρσενόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στο Ψυχικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη επίθεση Καραπαπά σε Γκαγκάτση - "Γιατί δεν άφησες τον Μαρινάκη; - Θα σε ξεβρακώσω"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags