Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζακ Όγκαστ: Έξυπνη "βόμβα" Αγγελόπουλων
| 2019-04-17 15:34:00

Έξυπνη "βόμβα" Αγγελόπουλων - Έλληνας ψηλός στο "σημάδι" - "Τρώει" ΛεΝτέι - Πρώην του ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Έξυπνη "βόμβα" Αγγελόπουλων - Έλληνας ψηλός στο "σημάδι" - "Τρώει" ΛεΝτέι - Πρώην του ΠΑΟ!

Σούπερ κίνηση "ψήνεται" στον Ολυμπιακό. Αποκάλυψη sportdog!

Ολυμπιακός - Ζακ Όγκαστ: Οι διαθέσιμοι ποιοτικοί Ελληνες παίκτες είναι μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών. Ο λόγος γίνεται για τους παίκτες που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπορούν να προσθέσουν στο ρόστερ τους το καλοκαίρι που μας έρχεται. 

Οι περισσότεροι Ελληνες παίκτες, που αγωνίζονται στο εξωτερικό, είναι μεγάλης ηλικίας. Όπως ο Νίκος Ζήσης, ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Κώστας Καϊμακόγλου. Δεν είναι παίκτες που μπορείς να στήσεις ομάδα πάνω τους.

Ο Ζακ Όγκαστ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είναι 26 ετών και έχει όλο το μπάσκετ μπροστά του. Στον Παναθηναϊκό δεν έδειξε έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο, αλλά η φετινή χρονιά στη Γαλατά τον έχει δυναμώσει σημαντικά. Κάνει πολύ καλή σεζόν και το καλοκαίρι που μας έρχεται, θέλει να το εξαργυρώσει αυτό.



Στόχος του είναι κάποια στιγμή να παίξει στο ΝΒΑ, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Η Αθήνα του αρέσει πάρα πολύ και το λέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα δεν είναι απίθανο, αν και δύσκολα αυτό να γίνει για τον Παναθηναϊκό. Γιατί οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν σκοπό να προχωρήσουν με Παπαγιάννη δεύτερο σέντερ, Βουγιούκα τρίτο και πρώτο έναν πολύ δυνατό παίκτη σαν τον Ντέιβις της Ζαλγκίρις ή τον Μπλακ της Μακάμπι.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός θα έχει χώρο, αφού ο ΛεΝτέι θα αποχαιρετήσει, ενώ αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τον Μπόγρη. Δεν λέμε για τον Μιλουτίνοφ, γιατί αν φύγει ο Σέρβος, οι Πειραιώτες θα καλύψουν το κενό με βαρβάτο σέντερ. Ο Ζακ Όγκαστ προορίζεται για μπακ-απ καταστάσεις σε τέτοιου επιπέδου ομάδες.

Συν τοις άλλοις, ο Ελληνοαμερικάνος σέντερ έχει προβλήματα στη Γαλατά με τις πληρωμές. Και οι Πειραιώτες έχουν προβλήματα τέτοια, αλλά λέγεται ότι από το φθινόπωρο θα στρώσει η κατάσταση. Όπως και να έχει, ο νεαρός άσος θα είναι μία περίπτωση που δεν θα περάσει απαρατήρητη για τις ελληνικές ομάδες και δη για τους Ερυθρόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεσιτάλ Αλέφαντου για μπάσκετ: Τρελό "κράξιμο" σε Μπλατ, τι έφταιγε για Ολυμπιακό - Απογείωσε τον ΠΑΟ ο...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags