Facebook Pixel «Μπηχτές» για την διαιτησία και από Βουγιούκα: «Πήρε αρκετά σφυρίγματα η Ρεάλ»
Μπάσκετ
| 2019-04-18 00:54:00

«Μπηχτές» για την διαιτησία και από Βουγιούκα: «Πήρε αρκετά σφυρίγματα η Ρεάλ»

Sportdog Team
«Μπηχτές» για την διαιτησία και από Βουγιούκα: «Πήρε αρκετά σφυρίγματα η Ρεάλ»

Μετά τον Πιτίνο και ο Βουγιούκας αναφέρθηκε στους διαιτητές.

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τη νίκη την Παρασκευή στο game 2 στάθηκε ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην διαιτησία, τονίζοντας ότι η Ρεάλ πήρε αρκετά σφυρίγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την εμφάνισή του: «Μακάρι να είχε συνδυαστεί με νίκη. Αυτό που κάναμε στο τέλος, όταν και γυρίσαμε από το -12, συνεχίζοντας με την ίδια προσέγγιση στην επίθεση, δε μας βγήκε από ένα σημείο κι έπειτα. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά υπάρχει και η Παρασκευή».

Για το τι έφταιξε: «Νομίζω, ότι ήταν ένας συνδυασμός πολλών. Ο Ταβάρες είναι τέτοιος, που σε αναγκάζει να σουτάρεις από μακριά και αν τα βάλεις, τότε έχει καλώς. Δε βάλαμε, όμως, πόντο σε 4 λεπτά».

Για το αν ήταν υπόθεση ενός σουτ: «Ήταν για ένα σουτ, ή ένα κερδισμένο φάουλ που δεν πήραμε. Γενικά, η Ρεάλ πήρε αρκετά σφυρίγματα και περιμένουμε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση την Παρασκευή».

Για το αν μπορεί να γίνει «μπρέικ», όπως το 2011 και το 2013: «Θα μιλήσω για το 2011, που ήμουν στην ομάδα. Η Μπάρτσα τότε είχε μια υπερομάδα, ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο ματς, δεν τα καταφέραμε αλλά κερδίσαμε στο δεύτερο. Έχει ομοιότητες με αυτή τη σειρά».

Για το πώς έμεινε όρθιος ο Παναθηναϊκός«Δεν αφήσαμε το παιχνίδι και το γυρίσαμε, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, όπου αν ήμασταν πίσω με 14 πόντους θα καταλήγαμε να δεχθούμε τελικά 20. Δείξαμε χαρακτήρα, ελπίζουμε ο Γκιστ να είναι πιο φρέσκος στο 2ο ματς».

Για το τι θα μεταφέρει στους συμπαίκτες του: «Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να πετύχει η ομάδα και το πιστεύουμε, έχοντας πιάσει πάτο σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Έχουμε περάσει δύσκολα και υπάρχουν τώρα απαιτήσεις, που δεν υπήρχαν πριν από 2 μήνες. Είμαστε, όμως επαγγελματίες και έχουμε άλλο ένα ματς την Παρασκευή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags