Facebook Pixel Η Euroleague τιμώρησε πρόστιμο τον Ολυμπιακό για μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του Financial Stability and Fair Play Regulations
Μπάσκετ
| 2019-04-18 15:36:00

Νέο "χαστούκι" για Ολυμπιακό - Τρελή καμπάνα για Αγγελόπουλους - Ελέγχεται και ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
Νέο "χαστούκι" για Ολυμπιακό - Τρελή καμπάνα για Αγγελόπουλους - Ελέγχεται και ο ΠΑΟ!

Θα γίνει χαμός!

Η Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο τον Ολυμπιακό για μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του Financial Stability and Fair Play Regulations ενώ θα ελεγχθεί και ο Παναθηναϊκός από την Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης.

Συγκεκριμένα τόσο οι Ερυθρόλευκοι όσο και η ΤΣΣΚΑ  τιμωρήθηκαν για παραβάσεις που συνέβησαν μεταξύ του 2017-18 και του 2018-19 μετά από ελέγχους που έγιναν από την Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης.

Οι Πειραιώτες  τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 14.000 επειδή δεν προσκόμισαν απαραίτητα έγγραφα και δεν σεβάστηκαν τις προθεσμίες του FSFPR, σύμφωνα με το άρθρο 32.1.γ. του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague, ενώ για τον ίδιο λόγο επιβλήθηκε πρόστιμο  42.000 ευρώ και στην ΤΣΣΚΑ.

Επιπλέον στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ για οφειλές σε παίκτες, που υπερβαίνουν το 65% των συνολικών εσόδων κατά την διάρκεια μιας ολόκληρης περιόδου, σύμφωνα με τα άρθρα 32.1.γ. και η του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Τέλος η Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα, η οποία θα αρχίσει με τη διεξαγωγή ελέγχου συμμόρφωσης από εξωτερική ελεγκτική εταιρεία για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ώστε να διασφαλίσει ότι ο όμιλος εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του FSFPR.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags