Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός ο Τόμας υπογράφει - "Κερδίζει" Σίνγκλετον - Τον "έσωσε" ο Πιτίνο - Μόνο για Σλούκα τα... σκάει
| 2019-04-18 16:23:00

Αυτός ο Τόμας υπογράφει - "Κερδίζει" Σίνγκλετον - Τον "έσωσε" ο Πιτίνο - Μόνο για Σλούκα τα... σκάει

του Pick n' Scroll
Αυτός ο Τόμας υπογράφει - "Κερδίζει" Σίνγκλετον - Τον "έσωσε" ο Πιτίνο - Μόνο για Σλούκα τα... σκάει

Ανατροπή με τον... τελειωμένο των οπαδών. Ποιος Σενγκέλια τώρα;

Στην αρχή ο περισσότερος κόσμος τον έβλεπε με μισό μάτι. Η γκρίνια ήταν μόνιμη για τον Ντεσόν Τόμας, που παρασυρόταν (και αυτός) από τη γενικότερη μετριότητα του Παναθηναϊκού.

Όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να διώξει τον Πασκουάλ και να πάρει τον Πιτίνο, όλα άλλαξαν. Άλλαξε και ο Τόμας, που, πάντως, ακόμη και με τον Πασκουάλ, δεν ήταν από τους χειρότερους του Παναθηναϊκού.

Η ουσία είναι ότι από τότε που πήρε στα χέρια του τα ηνία ο Πιτίνο, ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ είναι εξαιρετικός. Κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παρκέ και κυρίως βοηθάει πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Είναι και κομβικός, αφού έχει βάλει πολλά μεγάλα σουτ. Όπως στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ και με την Αρμάνι στο Ντέζιο.

Χθες δεν έβαλε το σουτ της ισοφάρισης στο τέλος, αλλά το ματς δεν χάθηκε εκεί. Μάλιστα, ο Τόμας και χθες ήταν από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού.
Ίσως να μην το γνωρίζουν πολλοί, αλλά η συνεργασία των δύο πλευρών είναι για ένα χρόνο. Σε δύο μήνες ο Τόμας μένει ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ή μήπως θα μείνει στο ΟΑΚΑ; Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι και το πιο πιθανό.

Ο Παναθηναϊκός τον θέλει πολύ, στον Τόμας αρέσει η Αθήνα και η ομάδα, και έτσι δεν θα είναι τόσο δύσκολο να δώσουν τα χέρια. Αυτή τη φορά όχι για ένα χρόνο, αλλά για κάτι περισσότερο.

Πάντως, ακόμη και έτσι όπως παίζει ο Τόμας, οι Παναθηναϊκοί θα ήθελαν κάτι καλύτερο. Όπως τον Σενγκέλια ή ακόμη και τον Σίνγκλετον. Δεν είναι, όμως, εύκολα τέτοια πράγματα. Κατ' αρχάς ο Τόμας παίζει καλύτερα από τον Σίνγκλετον. Από κει και πέρα, όμως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει πολλά λεφτά κάθε χρόνο, αλλά δεν μπορεί και δεν θέλει να ξεπεράσει τα όρια. Την δουλειά του άλλωστε την κάνει μία χαρά με τον Τόμας.

Αν θα κάνει μια υπέρβαση ο Γιαννακόπουλος, αυτή θα έχει να κάνει με τον Σλούκα. Και στο φινάλε ο Πιτίνο αποδεικνύει ότι δεν χρειάζονται και πάρα πολλά χρήματα για να κάνεις ομάδα. Αν ήταν μάλιστα η διαιτησία 50-50 στο τέλος χθες, ο Παναθηναϊκός θα ήταν πλέον αρκετά κοντά στο φάιναλ-φορ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασμα: "Μόνο πέναλτι δεν πήραν - Σιχαμένος ο Ρούντι - Συγκλονιστικός Ίαν - Ρε Καλάθη;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags