Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο - Ολυμπιακός: Ατάκα του Αμερικανού κόουτς για τη διαιτησία και "αιχμή" για τους Πειραιώτες
Μπάσκετ
| 2019-04-18 18:32:00

Τρομερές "αιχμές" Πιτίνο για τη διαιτησία με Ρεάλ: "Αυτό το κάνει ο Ολυμπιακός"!

Sportdog Team
Τρομερές "αιχμές" Πιτίνο για τη διαιτησία με Ρεάλ: "Αυτό το κάνει ο Ολυμπιακός"!

Τοποθέτηση που θα συζητηθεί από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο - Ολυμπιακός: Ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης του Τριφυλλιού με τη Ρεάλ, ο τεχνικός της ομάδας ρωτήθηκε για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα, για την οποία οι Πράσινοι εξέφρασαν έντονα παράπονα.

Ωστόσο, ο Πιτίνο αρνήθηκε να μιλήσει για αυτό το θέμα τονίζοντας ότι δεν θέλει να τοποθετηθεί δημοσίως για τη διαιτησία, όπως κάνει ο Ολυμπιακός!

"Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις των διαιτητών. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, όπως και εκείνοι τη δική τους. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Αν μιλήσω δημόσια για την διαιτησία, όπως κάνει ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει πως θα με παίξουν καλύτερα αύριο", ήταν η απάντηση του Αμερικανού κόουτς σε σχετική ερώτηση για τη διαιτησία.

Κατά τα άλλα, ο Πιτίνο δήλωσε ότι οι Πράσινοι είναι απογοητευμένοι για την ήττα στο πρώτο ματς, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είμαστε απογοητευμένοι για τον τρόπο που χάσαμε όμως έτσι είναι η διαδικασία των πλέι-οφ, δεν μπορείς να σταθείς εκεί και πρέπει να προχωρήσεις. Άμα χρειαστεί να μιλήσεις για κίνητρο πάει να πει πως έχεις κακή ομάδα. Το δεύτερο ματς είναι πάντα πιο σκληρό, η Ρεάλ θέλει να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, ενώ εμείς άμα χάσουμε θα πρέπει να πάμε τουλάχιστον στα πέντε ματς.

Είμαι μπερδεμένος για το πώς μπορεί να μιλάμε για φάιναλ φορ σε Αθήνα ή Λυών από τη στιγμή που η Βιλερμπάν τώρα θα έρθει στη διοργάνωση.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις των διαιτητών, εγώ κάνω τη δουλειά μου όπως και εκείνοι τη δική τους. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, αν μιλήσω δημόσια για την διαιτησία, όπως κάνει ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει πως θα με παίξουν καλύτερα αύριο.

Δεν έχω κανέναν φόβο με καμία ομάδα, δεν είναι αυτός ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags