Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κιθ Λάνγκφορντ: Ξέσπασμα για τη διαιτησία με Ρεάλ - "Μου έκαναν φάουλ στην τελευταία φάση"
Μπάσκετ
| 2019-04-18 19:22:00

Ξέσπασμα Λάνγκφορντ για τη διαιτησία με Ρεάλ: "Μου έκαναν φάουλ στην τελευταία φάση"

Sportdog Team
Ξέσπασμα Λάνγκφορντ για τη διαιτησία με Ρεάλ: "Μου έκαναν φάουλ στην τελευταία φάση"

Παράπονα από τον Αμερικανό του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός - Κιθ Λάνγκφορντ: Μιλώντας στους ρεπόρτερ ενόψει του δεύτερου αγώνα του Τριφυλλιού με τη Ρεάλ, ο Αμερικανός γκαρντ ρωτήθηκε για τη διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο Λάνγκφορντ αναφέρθηκε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, εκφράζοντας την άποψη ότι η άμυνα των Ισπανών ήταν αντικανονική και υποστήριξε ότι του έγινε φάουλ.

Ωστόσο, ο Αμερικανός επεσήμανε ότι οι Πράσινοι πρέπει να αφήσουν πίσω τους το πρώτο παιχνίδι, αφού τίποτα δεν έχει τελειώσει και μπορούν να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του πριν την προπόνηση του Παναθηναϊκού:

«Σε αγώνες πλέι οφ οι διαιτητές μπορούν να επιτρέπουν στους παίκτες να αποφασίζουν για την έκβαση του αγώνα. Υπήρχε πολύ physical παιχνίδι και δεν είχα πολύ χώρο για να κάνω ένα καλό σουτ. Ήταν αντικανονική η άμυνά του, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Δεν πρέπει να εστιάσουμε στην τελευταία φάση. Χάσαμε το σουτ. Εμείς θέλουμε να έχουμε την ίδια επιθετικότητα και στην άμυνα. Δεν δόθηκε φάουλ στην τελευταία φάση, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε.

Πρέπει να κοιτάξεις μπροστά. Παίζουμε αύριο το δεύτερο παιχνίδι. Είναι μια σειρά τριών νικών και η Ρεάλ έχει μία νίκη. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη διάθεση και την όρεξη για να τους κερδίσουμε και τότε θα καταφέρουμε πολλά στη σειρά.

Θέλουμε να κερδίσουμε εκτός έδρας και είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε στα πλέι οφ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, δεν είναι νοκ άουτ σειρά. Είμαστε ακόμα σε θέση για να φτάσουμε στην πρόκριση».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει φόβος. Έχει να κάνει περισσότερο με την ικανότητα πάνω στο παρκέ. Είναι πολύ καλός αμυντικός. Πρέπει να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να επιτεθούμε. Όλη τη σεζόν κάνουμε καλή δουλειά στην επίθεση. Είδαμε το βίντεο του αγώνα. Εάν έχουμε την ίδια εικόνα με το πρώτο παιχνίδι, τότε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Σε κάθε παιχνίδι μπορούν να γίνουν τα πάντα. Είναι σειρά και στο Game 2 μπορούμε να βρούμε περισσότερους πόντους στο transition απ' ότι στο Game 1. Κάναμε καλή δουλειά στα... κοψίματα στο Post up παιχνίδι τους. Η σειρά προχωράει και τα πράγματα διαφέρουν. Κάναμε αρκετά καλά πράγματα.

Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα οδηγός. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Τώρα η σειρά είναι ανοιχτή και μπορούν να συμβούν πολλά. 

Έχουμε πολλές πιθανότητες. Δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι, ήταν το πρώτο. Πρέπει να συνεχίσουμε στο πλάνο μας. Θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία να πάρουμε το πλεονέκτημα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Εάν επιστρέψουμε στη Μαδρίτη, θα συμβεί. Η προσοχή μας όμως είναι στο Game 2 και πώς θα πάρουμε τη νίκη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags