Facebook Pixel Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Εκτοξεύουν τον Ολυμπιακό
| 2019-04-19 15:09:00

Φοβερή εξέλιξη: Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Εκτοξεύουν τον Ολυμπιακό - Και σούπερ σταρ!

του Pick n' Scroll
Φοβερή εξέλιξη: Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Εκτοξεύουν τον Ολυμπιακό - Και σούπερ σταρ!

Τι προβλέπει το πλάνο. Πώς θα "καθαρίσουν". Mόνο στο sportdog.

Η φετινή σεζόν είναι η πιο επεισοδιακή της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού, καθώς η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση, με διοικητικά προβλήματα, τα οποία επηρεάζουν άμεσα τα αγωνιστικά.

Στο παρκέ τίποτα δεν πήγε καλά για το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ, το οποίο αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Euroleague, ενώ η απόφαση αποχώρησης στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου και εν συνεχεία η μη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επέσυραν συνολική τιμωρία -8 βαθμών στο πρωτάθλημα.

Σημαντικό θέμα για τον Ολυμπιακό είναι και τα οικονομικά προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για στάσεις πληρωμών στους παίκτες. Τελευταίο κρούσμα για τους Πειραιώτες είναι η υπόθεση του Αξέλ Τουπάν, ο οποίος θεωρείται ξένο σώμα μετά την απόφαση του να μην αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ και τη μετέπειτα άρνησή του να απολογηθεί.

Το τελευταίο διάστημα γεννήθηκαν σενάρια που ήθελαν τους αδερφούς Αγγελόπουλους να ψάχνουν για "συμπαίκτες". Η φημολογία περί εμπλοκής του Σωκράτη Κόκκαλη στην ΚΑΕ διαψεύστηκε από τον ίδιο με ανακοίνωση.

Παρά τα όσα ακούγονται, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα, ενώ ουδέποτε επιβεβαίωσαν την πληροφορία ότι αναζητούν επιχειρηματίες να μπουν στην ΚΑΕ.

Αντιθέτως, πληροφορίες του sportdog αναφέρουν ότι παρά τα φετινά προβλήματα, η επόμενη σεζόν αναμένεται να κυλήσει εντελώς διαφορετικά. Συγκεκριμένα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις υποστηρίζουν ότι η ΚΑΕ έχει μπει στον δρόμο της κανονικότητας.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η κατάσταση στα οικονομικά του συλλόγου αναμένεται να εξομαλυνθεί πλήρως το φθινόπωρο και μάλιστα δίχως τη συνδρομή "συμπαικτών" στα κοινά της ΚΑΕ.

Κάτι που σημαίνει πως το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται… καυτό, με εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, μεταγραφικά και μη, για τους Πειραιώτες. Εξάλλου, σας έχουμε ενημερώσει με διαδοχικά ρεπορτάζ πως πρόθεση των αδερφών Αγγελόπουλων είναι να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, στοχεύοντας κυρίως στην απόκτηση ενός σούπερ σταρ που θα έρθει να πάρει τα ηνία του ηγέτη από τον Βασίλη Σπανούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αδιανόητο: Γι' αυτό θα χάσει απόψε ο ΠΑΟ στη Μαδρίτη - Θα γίνει... σφαγή - "Καυτό" παρασκήνιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags