20/04/19 - 00:42

Σκληρές αλήθειες για την εικόνα του ΠΑΟ και του Καλάθη: "Μας κολακεύει το σκορ..."

Εξηγήσεις για τα... χάλια του Παναθηναϊκού από τον βοηθό του Πιτίνο.

Sportdog Team
Σκληρές αλήθειες για την εικόνα του ΠΑΟ και του Καλάθη: "Μας κολακεύει το σκορ..."
976views 0shares

Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Game 2 της Μαδρίτης, ενώ παράλληλα τόνισε μέσω της NOVA, ότι παρά την κάκιστη εμφάνιση ο Νικ Καλάθης έχει τον τρόπο να επανέλθει.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Δεν νομίζω, ότι ήμασταν μόνο κακοί στην άμυνα. Ήμασταν και πολύ κακοί στην επίθεση. Έπρεπε να πετύχουμε πάνω από 80 πόντους, για να κερδίσουμε, γιατί ξέραμε πως η Ρεάλ θα είχε μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας. Δεν ήμασταν καθόλου αυτοί, που έπρεπε στην επίθεση, δεν είχαμε λογική και καλές επιλογές, χάσαμε ελεύθερα σουτ και, γενικά, δεν προσεγγίσαμε το ματς σωστά στην ενέργεια και τη διάθεση. Προσπαθήσαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η αντίδραση τελικά δεν ήρθε. Το σκορ κολακεύει την εικόνα της ομάδας».

Για τον Καλάθη: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι μια κακή μέρα και όχι μόνο για τον Νικ. Δεν πρέπει, όμως, να μένουμε σε μια ίδια κατάσταση, αν και φυσικά δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλός. Σε κάποιες καταστάσεις πρέπει να βρούμε λύσεις. Δεν το κάναμε σε κανένα σημείο της επίθεσης. Πολλά μπορούμε να πούμε για το τι μπορούμε να διορθώσουμε τώρα, αλλά το θέμα είναι να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά, για να πάρουμε το 3ο παιχνίδι. Ο Νικ έχει το ταλέντο και τον χαρακτήρα να δείξει ποιος είναι».

Για το αν μπορεί να γίνει ανατροπή: «Δεν κοιτάμε ποτέ τόσο βαθιά. Το έλεγα και όταν είχαμε χάσει από την Φενέρ για την πρόκριση, ότι κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Τώρα είναι ένα ματς ζωής και θανάτου, για να μείνουμε στη διοργάνωση, όπου πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στο επιθετικό κομμάτι».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ