Facebook Pixel Sportdog.gr | "Διαμαντίδη λείπεις - Καλά το είπε ο Πιτίνο - Το μισό του Καλάθη στον Σλούκα - Έλεος με Παπαγιάννη"
| 2019-04-20 10:44:00

"Διαμαντίδη λείπεις - Καλά το είπε ο Πιτίνο - Το μισό του Καλάθη στον Σλούκα - Έλεος με Παπαγιάννη"

Sportdog Team
"Διαμαντίδη λείπεις - Καλά το είπε ο Πιτίνο - Το μισό του Καλάθη στον Σλούκα - Έλεος με Παπαγιάννη"

Ατάκες-φωτιά οπαδών μετά το 2-0. "Γιατί ξέχασε τον Θανάση;".

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ηττήθηκε με 78-63 και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που εμφάνισε η ομάδα στο παρκέ. Από το πρώτο κιόλας λεπτό οι Πράσινοι ήταν πάρα πολύ άστοχοι και δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση.

Ο Καλάθης έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, αφού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μόλις ένα πόντο και πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στο γεγονός πως χωρίς εκείνον η ομάδα του Ρικ Πιτίνο δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που με εκπληκτική άμυνα προσπάθησε να δώσει ανάσες στον Παναθηναϊκό, αλλά και από τον ΝτεΣον Τόμας που μόνος του δεν γινόταν να γυρίσει το παιχνίδι.

Τώρα η σειρά έρχεται στο ΟΑΚΑ και το Τριφύλλι θέλει και τις δυο νίκες, ώστε να επιστρέψει η σειρά στη Μαδρίτη και να διεκδικήσει εκεί την είσοδο στο final four.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού σχολίασαν την άσχημη εμφάνιση της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Καλάθη να είναι το κεντρικό πρόσωπο. Άλλοι πιστεύουν πως η ομάδα μπορεί να προκριθεί και ετοιμάζουν ένα «καυτό» ΟΑΚΑ, ενώ στο στόχαστρο μπήκε και ο Ρικ Πιτίνο, ιδιαίτερα για την επιλογή του να μη βάλει τόσο στο δεύτερο ημίχρονο τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Τέλος, πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στο γεγονός ότι πρέπει η ομάδα να πάρει παίκτες, κάνοντας αναφορά και στον Κώστα Σλούκα, αλλά και στην ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις 4 και 5.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια που έγραψαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού:

Στις χαρές και στις λύπες μαζί

Υπέρβαση η φετινή χρόνια στην Ευρώπη..Όλα για όλα στο ΟΑΚΑ

2/2 για Καλαθη που δεν του βγηκαν τα παιχνιδια. Δεν θελω να διαγραψω οτι μου χαρισε για να μπω play of αλλα ηταν κατι χειροτερος απο τραγικος και παρεσυρε και ολη την ομαδα.

ΥΓ Διαμαντιδη ποσο λειπεις απο τετοια παιχνιδια.

Τα πολλά λάθη μας αποσυντόνισαν και μας οδήγησαν σε λάθος επιθέσεις. Την έχουμε την Ρεάλ . Στην Αθήνα πρέπει να κάνουμε το 2-1. Στηρίζουμε την ομάδα μας και τον Νικ, μην ξεχνάτε που ήταν η ομάδα μας πριν λίγους μήνες. Παναθηναϊκός!! Μπορούμε! Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας

Είμαστε πολύ λίγοι για φάιναλ φορ δυστυχώς... Αυτό φάνηκε σήμερα. Δεν είναι η ήττα αλλά ο τρόπος που ήρθε. Εύχομαι μόνο να μην φάμε σκούπα.

Η ομάδα μου τώρα με βουγιουκα παπαγιαννη είναι σαν datsun στην Αττική οδό.που πάμε με αυτούς .απέναντι σε ταβαρες Αγιόν τομκινς ραντολφ....Ένας καλαθης είναι η ομαδα με λίγο Τόμας και Παπαπέτρου ..Για την περιφερειια δε χρειαζεται αναλυση ολοι ειναι ντριποντερ εκτός από από αγιόν και ταβαρεςΗ σειρά θα πάει σκούπα ή 1-3 το πολύ

Στήριξη και μονο στήριξη στην ομάδα!! Ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ρε πανυγηρτζιδες!!! Γεμάτο ΟΑΚΑ και μονο φωνή και με ψυχή να ανατρέψουμε οτι μπορούμε!! Καλαθη άσε τους αμπασκετους να λενε!! Αξίζει να εισαι ο αρχηγός αυτής της ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!! Υ.Γ Νικόλα Παππα ποσο λείπεις να ξεκολλήσεις την ομάδα...

Καλα ειπε ο Πιτινο οτι ο Πασκουαλ εχασε την δουλεια απο τους παιχτες του.

Υ.Γ. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΣΤΗΝ 2Η ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΙΤΙΝΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ 4Η ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ..

Oantetonkoumpo o monos pou to pistepse k o gelios ton eixe ekso sto 2 hmixrono kalathis kalos paixths alla oxi gia ta lefta pou pairnei k h omada polla lathh k anyparkth epithetika

Ντροπη οχι για την ηττα αλλα για την εμφανιση και την αδιαφορια τους πλην του θαναση, Παπαγιαννη αλλαξε αγορι μου αθλημα

Δν φταιει ο καλαθης... ειναι κουρασμενος.. ποσο ακομα να παρει την ομαδα πανω του... τον βουγιουκα επρεπε να τον ειχες 2ο και οχι βασικο.. παιχτες καλους θελουμε... αλλα βεβαια πρεπει να παιξει τα δαχτυλα ο dpg...

Για να πάμε στο φάιναλ-φορ μόνο με ο μπραντοβιτς με άλλον προπονητή δεν πρόκειται να πάμε καταλάβετε το

Να δώσει ο Καλάθης το μισό συμβόλαιο για Σλούκα

Γιαννακόπουλε φέρε πεχτες. Απλο

Έλεος πιτινο φτάνει πια με αυτόν το Παπαγιάννη....

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags