Facebook Pixel Sportdog.gr | O Νίκος Ζέρβας πήρε θέση: "Τα δεδομένα για Ολυμπιακό, Αγγελόπουλους και Μπλατ"!
| 2019-04-21 14:09:00

O Νίκος Ζέρβας πήρε θέση: "Τα δεδομένα για Ολυμπιακό, Αγγελόπουλους και Μπλατ"!

Sportdog Team
O Νίκος Ζέρβας πήρε θέση: "Τα δεδομένα για Ολυμπιακό, Αγγελόπουλους και Μπλατ"!

Τι συμβαίνει στους Πειραιώτες.

Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει λυθεί το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Ζέρβα στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα παραμείνει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ο Ντέβιντ Μπλατ, εκτός κι αν προκύψει πρόταση από το NBA.

Αποσπάσματα των όσων ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στην εκπομπή «Μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά

Για το ντεμπούτο Τσέρι: «Για παίκτη που είχε κάνει τρεις προπονήσεις με την ομάδα ήταν μια χαρά. Πρόκειται για κανονικό παίκτη. Δεν πρόκειται για κάποιον που θα εντυπωσιάσει. Θα βοηθήσει τη δεδομένη στιγμή. Ξέρει να κοντρολάρει την μπάλα, είναι ποιοτικός και δεν φοβάται να διεισδύσει. Χθες αν ο Ολυμπιακός ήταν λίγο πιο εύστοχος, θα είχε κάνει triple double ο Μιλουτίνοφ. Είναι ένας λόγος για να βλέπεις τον Ολυμπιακό είναι ο Μιλουτίνοφ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μείνει. Είναι νωρίς για να ξέρουμε τις προθέσεις των Σπερς. Αν δεν τον πάρουν και τώρα, θα μείνει μια ζωή στην Ευρώπη. Και χθες και την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός έχει βγάλει διαφορετικό πρόσωπο. Όσοι έχουν μείνει, γουστάρουν που είναι εδώ. Έχουν καταλάβει ποια είναι η κατάσταση και τους αρέσει που είναι στην ομάδα».

Για την επόμενη μέρα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ήδη έχει λυθεί σε μεγάλο βαθμό. Οι πληρωμές είναι σε καλύτερη κατάσταση και μέχρι το καλοκαίρι θα έχει λυθεί εντελώς το συγκεκριμένο ζήτημα. Οι πληροφορίες μου λένε πως το πράγμα έχει πάει πολύ καλά στις δικαστικές διαμάχες που δεν τους επιτρέπουν να έχουν την ρευστότητα που θα ήθελαν και το καλοκαίρι θα είναι σχεδόν τελειωμένο. Έτσι έχει η κατάσταση. Και ήδη ετοιμάζουν την επόμενη σεζόν, μιλούν καθημερινά με τον Μπλατ και θα πρέπει να αλλάξει κάτι πολύ για να μην μείνει. Ο ίδιος δεν έχει σκεφτεί να μην μείνει ή δεν βλέπω να έρχεται πρόταση από το NBA. Μαζί σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν. Συζητούν ήδη κάποια ονόματα Ελλήνων παικτών, όπως του Μποχωρίδη και του Κακλαμανάκη του Λαυρίου και κάποιοι άλλοι ίσως που δεν έχουν πέσει στην αντίληψή μας. Πρέπει να κινηθεί άμεσα ο Ολυμπιακός, γιατί ίσως αργότερα να δυσκολέψουν τα δεδομένα στις επαφές».

Για Σλούκα: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει. Θα δει πρώτα αν θα μείνει ο Ομπράντοβιτς στη Φενέρ, αν και πιστεύω ότι δεν θα φύγει ο Ομπράντοβιτς. Υπάρχει θέληση, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό. Δεν πρόκειται μόνο για το οικονομικό, αλλά δεν ξέρω αν ο Σλούκας θα ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα κάνει μία νέα αρχή».

Για την επαφή Σταυρόπουλου-Βασιλειάδη: «Ήταν ένα τυπικό ραντεβού των δύο πλευρών, ώστε να ενημερώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον κ. Βασιλειάδη, αφού απαιτείται και η έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την αποχώρησή του για την Αδριατική Λίγκα. Φαίνεται πως προς τα εκεί πάει. Μετά το Πάσχα θα ξέρουμε. Μόνο αν αλλάξει η ΚΕΔ και πάει στον ΕΣΑΚΕ θα παραμείνει ο Ολυμπιακός. Δεν έχει στα χέρια του τέτοιες ενδείξεις. Ο υφυπουργός δεν έχει καμία εμπλοκή σε αυτό το ζήτημα και δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags